Vårens motionsorientering arrangeras som Rör på påkarna självbetjänings- orientering

Under dessa undantagstillstånd arrangeras vårens motionsorientering som Rör på påkarna självbetjäningsorientering. Du kan ta ut dig i skogen ensam, med en kompis eller med familjen då det passar dig bäst.

OK Orient, Akilles OK och Sibbo Vargarna arrangerar dessa självbetjäningsorienteringar enligt motionskalendern. Kontrollerna är i skogen en vecka fr.o.m. den måndag tillfället är. På kontrollera har vi bara skärmar och kodlappar. Ingen tidtagning.

Vi erbjuder fem olika banor, men det är möjligt att beställa en karta med alla kontroller, i vilken man får själv rita ut sin bana eller kanske en bana med alla kontroller. .

Skogen är ett tryggt ställe att röra på sig, skogens positiva inverkan både på mentala och fysiska välmåendet är betydande. Därför vill vi erbjuda er möjligheten att även under dessa undantagstillstånd ta en runda i skogen med karta och kompass.

Kom ihåg att agera ansvarsfullt: vi tar oss inte ut och sporta om vi är sjuka, utan stannar hemma och vila. Vi tar i beaktande dem som är i riskgruppen, kommer ihåg handhygienen och hostar på rätt sätt. Dessa kontroller är endast för ensam träning, träning med en kompis eller träning med familjen. 

Tilläggsinformation: Rör på påkarna självbetjäningsorientering

Kategorier:
Aktuellt Nyheter