Kevään kuntosuunnistukset LiikettäNiveliin omatoimirasteina

Poikkeusolojen takia järjestämme kevään kuntosuunnistukset LiikettäNiveliin omatoimirasteina, joihin voi osallistua yksin, kaverin kanssa tai perheen kesken. Poikkeusjärjestelyt tarjoavat kaikille mahdollisuuden mennä metsään hakemaan rasteja itselleen sopivaan aikaan.

OK Orientin, Akilles OK:n sekä Sibbo Vargarnan LiikettäNiveliin omatoimirastit ovat metsässä tapahtumapäivästä seuraavaan sunnuntaihin noudattaen kuntorastikalenterin päiviä ja paikkoja. Rasteilla ei ole leimasia ainoastaan liput ja rastikoodit.

Tarjolla on viisi ratavaihtoehtoa, mutta on myös mahdollisuus tilata kaikki rastit -kartan, johon voit piirtää joko valmiin radan tai suunitella oman radan käyttäen kartalla olevia rasteja.

Metsä on turvallinen paikka liikkua, metsän positiiviset vaikutukset henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ovat merkittäviä, joten haluamme tarjota teille mahdollisuuden päästä myös näissä poikkeusoloissa metsään tuulettumaan.

Muistetaan kuitenkin toimia vastuullisesti: sairaana ei lähdetä liikkumaan vaan pysytään kotona, huomioidaan riskiryhmät, muistetaan oikeaoppinen käsihygienia sekä oikeanlainen yskiminen. Isomman porukan yhteistreenejä ei myöskään saa näillä rasteilla järjestää!

Lisätietoa: LiikettäNiveliin omatoimirastit

Kategoriat:
Ajankohtaista Uutiset