Seuran toimintaohjeet

Lataa toimintaohjeet pdf:nä.

YLEISTÄ
OK Trian on vuodesta 2015 toiminut seura, joka koostuu kolmesta jäsenseurasta, Akilles OK, OK Orient ja IF Sibbo-Vargarna. Jokainen urheilija on henkilöjäsen yhdessä näistä kolmesta perusseurasta. Nämä ohjeet koskevat emoseurojen jäseniä. OK Trianin valmennusryhmiä koskevat ohjeet on annettu erikseen.

TRIANIN VUOSIMAKSU
Trianin vuosimaksu on
● 60 €/ henkilö
● 150 €/ kolme tai useampi henkilö samasta perheestä

Emoseurat lähettävät laskun vuosimaksusta sähköpostilla huhti-kesäkuun aikana MyClubin kautta. Varmistathan, että yhteystietosi emoseuran MyClubissa on ajantasalla. Emoseurat (AOK, ORIENT ja SV) maksavat OK Trianille jäsentensä aiheuttamat kustannukset.

YLEISET EDUT KAIKILLE
Emoseurat tarjoavat vuosimaksun suorittaneille jäsenilleen mm. seuraavia palveluja:
● ohjattuja sekä omatoimisia harjoituksia
● edullisia väline- ja varustehankintoja Trianin puitteissa
● ohjaajille ja toimitsijoille ilmainen koulutus SSL:n, FSO:n, FSI:n sekä muiden järjestämillä kursseilla.
● ilmainen osallistuminen Trianin mestaruuskilpailuihin ja muihin Trianin omiin tapahtumiin (mm. Wessökavlen, SailTrian, Kyläviesti, TonttuTrian, TrianMaili)
● harjoituksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen Nimenhuudon kautta
● ilmainen osallistuminen Jukolan ja Venlojen viestiin
● bussimatkoja arvokilpailuihin
● erilaisia leirejä ja kilpailumatkoja, myös ulkomaille – omakustannushintaan
● kilpailuihin ilmoittautuminen IRMA-järjestelmän kautta
● Trianin kauden päättäjäiset juhla ja muita juhlatilaisuuksia (mahd. omavastuu)

KILPAILUJEN OSALLISTUMISMAKSUT (15 VUOTTA JA VANHEMMAT)
● seura maksaa kaikkien jäsenten osallistumismaksut NÅIDM-, FSOM- ja SM-kilpailuihin. Merkitse Irmassa “seura maksaa” kun ilmoittaudut näihin kilpailuihin.
● seura maksaa osallistumismaksun viesteihin, joissa urheilija edustaa Triania
● lisäksi seura maksaa alle 21-vuotiaiden kansallisten kilpailujen osallistumismaksut, rastiviikkojen osallistumismaksut jokainen maksaa itse. Tälle ryhmälle korvataan myös leirien (SSL, FSO ja Trian) kuluista 50 %.
● aikuiset suunnistajat maksavat itse osallistumismaksut muihin kuin yllä mainittuihin kilpailuihin.
● kilpasuunnistajilla sarjoissa H/D21 on menestyksen perusteella mahdollisuus päästä Trianin taloudellisen tuen piiriin.

NUORISOTOIMINTA (H/D14 TAI NUOREMMAT)
● Vuosimaksuun sisältyy suunnistuskoulu, kaikki Trianin harjoitukset karttoineen tälle ikäryhmälle, sarjasuunnistukset sekä päättäjäiset palkintoineen.
● Leimausleirin, Yläkoululeirien, FSO:n, SSL:n, ja Trianin leirien kuluista korvataan 50 %.
● Seura maksaa myös kilpailulisenssin (mutta ei vakuutusta) ja kansallisten kilpailujen osallistumismaksut alle 14-vuotiaille, rastiviikkojen osallistumismaksut jokainen maksaa itse.

TOIMINTAOHJEET 2024 OK TRIANIN KULUKORVAUSPERUSTEET PALKATTU HENKILÖKUNTA
Seurassa on työsopimuksella palkattuja henkilöitä, mm. toiminnanjohtaja ja valmennuspäällikkö. Nämä henkilöt saavat kuukausipalkkaa. Palkatun henkilöstön matka- sekä muut kulut maksetaan työsopimuksen mukaan. Kulukorvaushakemukset hyväksyy puheenjohtaja.

MUUT TOIMIHENKILÖT
Vastuuvalmentajat sekä ryhmien vastuuhenkilöt voivat saada palkkiota 12 euroa/tunti vakio harjoitusvuorojen ohjauksesta. Seuran nuoret, jotka ovat aktiivisesti mukana apuohjaajina voivat saada palkiota 5 euroa/harjoitus. Muut mahdolliset korvaukset tapahtumiin nimetyille vastuuhenkilöille: ilmainen osallistuminen, kilometrikorvaus 0,27 €/km, jos ei ole järjestettyä kuljetusta.

Kulukorvaukset jotka liittyvät emoseuran toimintaan toimitetaan suoraan ko. emoseuran puheenjohtajalle sähköpostilla.
AOK: Vesa Isoniemi, vesa.isoniemi@oktrian.fi
Orient: Nina Simosas, nina.simosas@gmail.com
SV: Rita Wickholm, rita.wickholm@oktrian.fi

Kulukorvaushakemukset joiden kulut ovat Trianin kuluja toimitetaan toiminnanjohtajalle osoitteeseen: toiminnanjohtaja@oktrian.fi.

URHEILIJAT
Korvaukset OK Trianin taloudellisen tuen perusteiden mukaan. Kaikki jälkikäteen haettavat kulukorvaukset tulee perustua hakemukseen kuitti kopioineen. Urheilijoiden kaikki kulukorvaukset toimitetaan suoraan oman emoseuran puheenjohtajalle sähköpostilla.

Näissä kaikissa kulukorvaushakemuksissa on oltava kuitit ja tositteet skannattuna liitteenä.

HUOM! Pohjat kulukorvaus-ja kilometrikorvaus hakemuksille (pdf ja xlsx -muodossa) löytyvät Nimenhuudosta (yläpalkin Kuvat ja materiaali kohdasta-Seuramateriaali kansiosta).