Starttiryhmä

Starttikurssin jälkeen on mahdollisuus jatkaa lajin opettelua OK Trianin Starttiryhmässä. Tässä ryhmässä jatketaan perustaitojen opettelua erilaisten harjoitusten, leikkien jne. avulla. Tavoitteena on, että jokainen starttiryhmäläinen omaan tahtiinsa kerää osaamista ja uskallusta suoriutuakseen itsenäisesti helposta suunnistusradasta.

Starttiryhmä harjoittelee seuran yhteisissä harjoituksissa yhdessä seuran muiden suunnistajien kanssa. Starteille on seuran harjoituksissa oma alkuleikki tms. sekä omat ohjaajat opastamassa ja neuvomassa. Yhteisissä harjoituksissa on mahdollisuus päästä tutustumaan paremmin seuran muihin suunnistajiin ja näkemään, miten isommat suunnistajat harjoittelevat. Samalla tavalla he ovat aikanaan aloittaneet. Ihan alusta ja alkeista. Monet meidän isommista suunnistajistamme ovatkin olleet apuohjaajina starttikurssilla, joten useat kasvot ovat jo ennestään tuttuja.

Kun starttikurssilta jatketaan Starttiryhmään liitytään seuran jäseneksiStarttikurssilaisille seuran kausimaksussa (60 €) huomioidaan jo maksettu starttikurssimaksu, joten kausimaksusta uusien starttikurssilaisten maksettavaksi jää ainoastaan 30 €. Perhemaksu on 150 €/kausi. Kausimaksu/perhemaksu laskutetaan myöhemmin emoseuran (OK Orient, AOK) toimesta. Kausimaksulla saa osallistua seuran kaikkiin toimintoihin ja tapahtumiin yms. Lisätietoa seuran jäsenten eduista täältä.

Starttiryhmän toiminta on ympärivuotista. Starttiryhmään voi tulla mukaan milloin vaan kauden aikana, eli ei haittaa, vaikka kipinä suunnistukseen heräisi vasta myöhemmin.

Alle kouluikäisillä on oltava oma huoltaja mukana Starttiryhmän harjoituksissa.

Starttiryhmän harjoitukset kesäkuussa

ma 10.6.  Kuntosuunnistus Norike/OK Orient
ke 12.6.   Jukola-harjoitus Lapinjärvi (starttiryhmälle oma rata)
ma 17.6.  Kuntosuunnistus Seitlax/AOK
ke 19.6    KU-rastit/SV
ke 26.6.   Koko seuran harjoitus

Harjoitusten ajankohtaisimmat tiedot löydät seuran toimintakalenterista, Nimenhuudosta.

Lisätietoa starttiryhmän toiminnasta:
Porvoo: Iiro Linko, iiro.Linko(at)fimnet.fi , p: 0400 952209
Sipoo: Magnus Engblom, magnus.engblom(at)iki.fi, tel: 050 5686917

Kun suunnistus alkaa kiinnostamaan kilpailumielessä ja taidot kehittyneet sen verran, että kykenee suoriutumaan suorasta suunnistusradasta itsenäisesti, niin halutessaan voi polku jatkua Vauhtiryhmään ja siitä taitojen kehittyessä ja iän kasvaessa edelleen seuran muihin toimintaryhmiin.