Lasten starttikurssi -Porvoo

Tänä vuonna toteutamme lasten starttikurssin Hippo suunnistuskouluna yhteistyössä OP:n kanssa!

Starttikurssilla opetamme lapsille suunnistuksen ja metsässä liikkumisen perustaidot hauskasti ja turvallisesti. Starttikurssi koostuu neljästä harjoituskerrasta, joiden aikana osallistuja saa hyvän alkutuntuman lajiin.

Starttikurssilla on ilmainen kokeilukerta ilman sitoutumista. Jos haluaa tämän kokeilukerran jälkeen jatkaa kurssilla laskutetaan kurssin hinta. Jos haluaa siirtyä kurssin jälkeen starttiryhmään maksetaan kurssimaksun ja kausimaksun erotus, jolla saa sitten osallistua myös kaikkiin seuran muihin harjoituksiin ja tapahtumiin,

Starttikurssin hinta on 30 € (sis. 4 kerran opetuksen, kartat, ohjauksen ja materiaalin). Tämä laskutetaan myöhemmin. Hintaan ei sisälly vakuutusta.

Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan starttikurssille! Alle kouluikäisillä on oltava oma huoltaja mukana Starttikurssilla.

Suunnistavien lasten vanhemmat ja huoltajat – lue lisää suunnistavien lapsen vanhempana olemisesta.

STARTTIKURSSIN OPETUSKERRAT JA -PAIKAT 2024

7.5. klo 18.00-19.30 Lyceparkens skola
14.5. klo 18.00-19.30 Hamarin urheilukenttä
21.5. klo 18.00-19.30 Hamarin urheilukenttä
28.5. klo 18.00-19.30 Söderkullan hiihtostadion

ILMOITTAUTUMINEN LASTEN STARTTIKURSSILLE TÄSTÄ

Vastuut ja vakuutukset
Jokainen osallistuu suunnistuskouluun omalla vastuulla. Suunnistuskoulun järjestäjä vastaa siitä, että suunnistuskoulussa on asianmukainen ohjaus ja valvonta.  

Lisätietoa kurssista:
Iiro Linko, iiro.linko(at)fimnet.fi, p: 0400 952209

Vetäjien esittely löytyy tästä.

Starttikurssin jälkeen on mahdollisuus jatkaa lajin opettelua OK Trianin Starttiryhmässä. Tässä ryhmässä jatketaan perustaitojen opettelua erilaisten harjoitusten, leikkien jne. avulla. Tavoitteena on että jokainen starttiryhmäläinen omaan tahtiinsa kerää osaamista ja uskallusta suoriutuakseen itsenäisesti helposta suunnistusradasta.