Kartat

Kiintorastit

Kiintorastit löydät täältä.

Mobo-kartat

Tarjolla on seuraavia Mobo karttoja Itä-Uudellamaalla. MOBO applikation kautta löydät kartat puhelimeesi ja pääset moboilemaan. 
Mitä Mobo on –lue täältä lisää

PORVOO – BORGÅ MOBO:
Epoo – Ebbo / Jukola Mobo – Maasto on Jukola 2023 tyyppimaastoa, aivan kilpailumaaston pohjoispuolella. Hienoja kallioita, avointa metsää ja haastavia rastipisteitä. Muistakaa että harjoituskieltoaluelle ei saa mennä, karttaan merkitty kielletty alue ja Epoontien eteläpuolelle.
Eestinmäki – Estbacka
Suomenkylä – Finnby – Helppokulkuista harju- ja avokalliomaastoa. Kallioilta hienot näkymät Kialan kartanon suuntaan. Rasti numero 13 muinaisjännöksen kohdalla.
Haikkoo – Haiko – Kuntoradan läheisyydessä kiertävä rata, polkurikkaassa maastossa. Rasti 12 sijaitsee Albert Edelfeltin kuuluisan järvimaiseman kohdalla.
Hinthaara – Hindhår – Rata kiertää sekä Hinthaaran kylässä, että läheisessä metsikössä.
Kerkkoo – Kerko – Kylä- ja avokalliomaastoa

Vanha Porvoo – Upea tapa tutustua Porvoon Vanhaan Kaupunkiin ja sen pieniin yksityiskohtiin. Tarjolla mukavasti fyysistä rasitusta kauniissa ja idyllisissä maisemissa. Hyvät kengät ovat eduksi osittain mukulakivi alustalla.

Runeberg – Porvoon ensimmäinen mobo-kartta johdattaa sinut keski- ja empirekaupungin kauniisiin puistoihin ja kaduille. Reitin varrella myös kaksi leikkipuistoa perheen pienimmille.

SIPOO – SIBBO MOBO:
Linnanpelto – Borgby – Helppoa suunnistusta Linnanpellon kylässä sekä vähän haastavampaa suunnistusta hienossa lähimaastossa.
Talma – Tallmo
Pornainen – Borgnäs – Pornaisten keskustassa sprinttisuunnistusta uudella kartalla.
Gumbostrand – Korpimaastoa ja idyllinen saaristokylä. Hienot avokalliot.

ASKOLA MOBO:
Iso Pirtti – Helpohkoa avokalliomaastoa ja urheilukentän läheisyydessä helppoja rastipisteitä, sopii kaikille. Huomioithan frisbeegolfradan!
Monninkylä – Monnby – Kyläsprintti, helppoja rastipisteitä.

LOVIISA – LOVISA MOBO:
Torsby (Pernå-Kyrkoby) – kyläkartta, pieni metsäalueita ja helppoja rasteja. Huomioithan frisbeegolfradan!.
Valko – Valkom – Hienoa ja kivistä maastoa, rata sopii hyvin myös aloittelijoille.
Polku – Rata kiertelee Loviisan historiallisen kauniissa kaupungissa ja karttana toimii Mikael Salon tekemä erinomainen sprinttikartta.

LAPINJÄRVI– LAPPTRÄSK MOBO:
Kirkonkylä – Kapellby – Sprinttisuunnistusta Lapinjärven kulttuuripolun muutamia kohteita käyttäen.

LILJENDAL MOBO:
Sävträsk- Ratland – Kylämaisemaa ja hienoa avokalliomaastoa. Maastossa frisbeegolfrata!