Starttikurssin ja -ryhmän vetäjät esittelyssä

Tässä pieni esittely meidän suunnistuskoulu toiminnasta vastaavista henkilöistä. Nykäiskää kavereita hihasta, laittakaa viestiä tai soittakaa jos tulee kysymyksiä suunnistuksesta, harjoituksista tai toiminnasta ylipäänsä.

Nähdään harjoituksissa ja muussa toiminnassa!

STARTTIKURSSI JA -RYHMÄ SIPOO

Sipoon starttikurssin ja -ryhmän vastuuhenkilönä toimii Magnus Engblom, jolla on jo useamman vuoden taustaa lasten suunnistuskoulu toiminnasta. Innokas suunnistuksen harrastaja itsekin.

Nimi: Magnus Engblom
Lempinimi: en yleensä käytä suunnistuksessa, mutta osa käyttää lempinimeä Mankka
Yhteystiedot: magnus.engblom(at)iki.fi, p: 050 5686917

Rooli seurassa/ starttikurssilla: Sipoon suunnistuskoulun rehtori ja yksi nuorisovalmentajista

Mieleenpainuvin suunnistuskokemus?
Varmaan 2019 Kangasala-Jukola. Olin nelososuudella metsässä ja kun lähdin oli aamuyö ja todella viileää, noin +5 astetta ja vedin housujen alle pitkät kalsarit. Juostessa aamu alkoi sarastaa ja lämpötila nousemaan ja minulla tuli todella kuuma. Pysähdyin pakon edessä yhdellä rastivälillä keventämään vaatetusta etten saisi lämpöhalvausta ja samalla sain seurata komeaa näkyä auringon noustessa puiden ylle. Suunnistus voi tarjota esteettisesti upeita näkymiä suoritusten lomassa!

Mikä on mielestäsi parasta suunnistuksessa? Uskomatton positiivinen henki ja yhteisöllisyys suunnistajien välillä kaikissa kilpailuissa ja tapahtumissa.

Terveiset uusille suunnistajan aluille!
Tervetuloa mukaan! Suunnistuksessa saa kerta toisensa jälkeen kohdata ja voittaa epävarmuutta ja joka kerta niiden päihittäminen ja onnistuminen tuntuvat yhtä hienoilta!

Sipoossa vakio-ohjaajina toimii Tiina Hamunen ja Anne Korhonen. Heidän lisäksi mukana toiminnassa on muitakin osaavia ohjaajia.

STARTTIKURSSI JA -RYHMÄ PORVOO

Porvoossa ryhmän vastuuvetäjänä häärii Iiro Linko, joka on astunut edeltäjän Vesan suuriin saappaisiin suunnistukoulutoiminnassa. Iiro on myös itsekin innokas lajin harrastaja, jolla on myös omia kilpailuillisia tavoitteita ikäluokkansa arvokilpailuissa.

Nimi: Iiro Linko
Yhteystiedot: iiro.linko(at)fimnet.fi, p: 0400 952209
Rooli seurassa/ starttikurssilla: Vastuuvetäjä ja ohjaaja Porvoossa

Mieleenpainuvin suunnistuskokemus?
Ensimmäinen Jukolan viesti 2001 Jurvassa. Kaikki oli uutta ja suurta ja oli jännittävää aamuyöllä odottaa joukkuetoverin saapumista vaihtoon.

Mikä on mielestäsi parasta suunnistuksessa? Rastien löytäminen.

Terveiset uusille suunnistajan aluille:
Harjoittelemalla voi aina tulla paremmaksi. Aloitin itse suunnistuksen 13-vuotiaana ja edelleen koen oppivani uutta ja kehittyväni suunnistajana.

Iiron oikeana kätenä ja aisaparina Porvoossa toimiva Suvi nauttii metsässä rastien perässä juoksemisesta. Omat aktiivisesti suunnistusta harrastavat nuoret varmistavat että Suvi on lähes aina paikalla siellä missä tapahtuu suunnistusta.

Nimi: Suvi Reiman
Yhteystiedot: suvireiman79@gmail.com

Rooli seurassa/ starttikurssilla: Porvoon Starttikurssilla Iiron kanssa vastuuvetäjänä. Muuten OK Trianilla Vauhtiryhmän (11-14 v.) vastuuhenkilö sekä kahden suunnistavan junnun pääsponsori/manageri/autokuski yms.

Mieleenpainuvin suunnistuskokemus?
Ensimmäinen Venlojen viesti Hollolassa 2018. Keli oli kuiva ja kuuma, ja rasteja käytiin noukkimassa supan jos toisenkin pohjalta. Vaihtoon tultaessa päällä oli melkoinen pölyhuntu. 

Mikä on mielestäsi parasta suunnistuksessa?
Omassa suunnistuksessa parasta on metsässä juoksu sekä tunne, että oppii, osaa ja pystyy. OK Trianissa parasta on meidän hienot nuoret ja vanhemmatkin suunnistajat. 

Terveiset uusille suunnistajan aluille:
Oman suosikkitavan suunnistaa voi löytää yllättävän laajasta valikoimasta. Suunnistaa voi metsässä tai kaupunkiympäristössä, päivällä tai pimeässä, kovaa tai hiljaa, kuntoillen tai kisaten. Suunnistatpa missä tai miten vain, onnistumisen tunne tulee, kun sujuvan kartan ja maaston luvun saa yhdistettyä omaan liikkumiseen. Tervetuloa kokeilemaan!