OK Orient

OK Orient on suunnistuksen erikoisseura joka toimii Itä-Uudellamaalla painottuen Porvoon ja Loviisan seuduille. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita harrastus-, harjoitus- ja kilpailumahdollisuuksia kaikenikäisille kiinnostuksen ja taidon mukaan.

Juniorityö on keskeisessä asemassa toiminnassamme. Uskomme, että OK Orientin tulevaisuus on nuorissa, joit tukevat aikuiset huippusuunnistajat, ammattitaitoiset valmentajat sekä aktiiviset vanhemmat.

Liity jäseneksi : OK Orient: https://okorient.myclub.fi/login

JÄSENMAKSUT VUODELLE 2021

OK Orientin jäsenmaksu vuodelle 2021-2022 on toimitettu MyClub -jäsenrekisterin kautta sähköpostitse kaikille niille, joilla on jäsenrekisteriin sähköposti tallennettu. Mikäli et ole vielä sähköpostiasi kirjannut järjestelmään, täydennäthän jäsentietojasi. Mikäli sähköpostilaskua ei ole tullut, voit maksaa jäsenmaksun suoraan tilille alla olevin tiedoin.

Laskuun on muodostunut automaattisesti teksti ”maksettu”, koska summaa ei laskuun ole voitu laskuun teknisesti kirjata. Tämä johtuu siitä, että jäsen voi itse valita henkilökohtaisen jäsenyyden ja perhejäsenyyden väliltä. Jäsenmaksua ei siis ole maksettu ja jäsen saa valita maksamansa summan.

OK Orientin jäsenet saavat osallistua maksutta OK Orientin järjestämiin kuntorasteihin.

Saaja OK Orient
Saajan tilinumero FI43 4055 7620 0140 36
Maksettava 60 Eur/ hlö tai 150 Eur/ perhe
Eräpäivä 26.6.2020
Viestikenttä Kirjoita viestikenttään henkilöt, jotka sisältyvät maksuun
 
Ystävällisin terveisin
Ok Orient/hallitus