OK Orient

OK Orient on suunnistuksen erikoisseura joka toimii Itä-Uudellamaalla painottuen Porvoon ja Loviisan seuduille. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita harrastus-, harjoitus- ja kilpailumahdollisuuksia kaikenikäisille kiinnostuksen ja taidon mukaan.

Juniorityö on keskeisessä asemassa toiminnassamme. Uskomme, että OK Orientin tulevaisuus on nuorissa, joita tukevat aikuiset huippusuunnistajat, ammattitaitoiset valmentajat sekä aktiiviset vanhemmat.

LIITY JÄSENEKSI : https://okorient.myclub.fi/login

OK Orientin hallitus
Puheenjohtaja: Nina Simosas, nina.simosas@gmail.com, p: 050 341 2704

JÄSENMAKSUT VUODELLE 2024

OK Orientin jäsenmaksu vuodelle 2024 toimitetaan huhti-kesäkuun aikana MyClub -jäsenrekisterin kautta sähköpostitse kaikille niille, joilla on jäsenrekisteriin sähköposti tallennettu. Mikäli et ole vielä sähköpostiasi kirjannut järjestelmään, täydennäthän jäsentietojasi. Mikäli sähköpostilaskua ei tule, voit maksaa jäsenmaksun suoraan tilille alla olevin tiedoin.

Laskuun on muodostunut automaattisesti teksti ”maksettu”, koska summaa ei laskuun ole voitu laskuun teknisesti kirjata. Tämä johtuu siitä, että jäsen voi itse valita henkilökohtaisen jäsenyyden ja perhejäsenyyden väliltä. Jäsenmaksua ei siis ole maksettu ja jäsen saa valita maksamansa summan.

OK Orientin jäsenet saavat osallistua maksutta OK Orientin järjestämiin kuntorasteihin.

Ystävällisin terveisin
OK Orient/hallitus