Yritysten polku Jukolaan

Lähtekää mukaan elämykselliselle matkalle kohti Porvoo Borgå Jukolan viestiä 2023

Haluamme omalta osaltamme edistää ihmisten kokonaisvaltiasta hyvinvointia tarjoamalla mahdollisuuksia opetella ohjatusti luonnossa liikkumisen taitoa. Metsän hyvinvointia edistävät vaikutukset ovat tutkitusti merkittäviä ja hetki luonnon keskellä rentouttaa ja antaa virtaa arjen keskelle. Jotta metsään on mukavampi mennä, niin suunnistustaidosta on hyötyä.

Näin ollen avaamme yritysten henkilöstölle polun kohti Porvoo Borgå Jukolan viestiä 2023, jonka varrella saatte yhdessä kokea oppimisen, onnistumisen ja löytämisen riemua. Polun päätepiste ja tavoite on, että mahdollisimman moni pystyisi tavalla tai toisella osallistumaan 2023 Jukolan viestiin kilpailijana, huoltajana, talkoolaisena tai vaikka vaan katsojana sekä löytämään metsäliikunnasta tavan rentoutua arjessa.Käynnistämme ”polku Jukolaan” -suunnistuskoulun keväällä 2023. Tämä suunnistuskoulu on suunnattu yritysten henkilöstölle, joka haluaa yhdessä haastaa itsensä ja löytää joukkueena tiensä Porvoossa järjestettävään 2023 Jukolan ja Venlojen viestiin.

Mikä on Jukolan viesti?

Jukolan ja Venlojen viesti on maailman suurin suunnistusviesti ja se järjestetään 17.-18.6.2023 Porvoossa Epoon kylässä. Lauantai päivänä kilpaillaan naisten neliosuuksisessa Venlojen viestissä ja lauantai iltana starttaa upea yön yli kilpailtava seitsemän osuuksinen Jukolan viesti. Maagisen upeaan ja unohtumattomaan tapahtumaan odotetaan yli 20 000 huippu- ja kuntosuunnistajaa.

Lue lisää suunnistuksen massatapahtumasta sivuiltamme tai Jukola.com sivuilta.

Jukolan viestissä samaan aikaan matkaan lähtee sekä suunnistuksen huiput että eri tasoiset harraste -ja kuntosuunnistajat

Heräsikö kiinnostus?

Kerää porukka kasaan ja haasta itsesi, kolleegasi, esimiehesi tai koko tiimisi mukaan kevään Polku Jukolaan suunnistuskouluun ja sitä myöden haasta koko porukka joukkueena osallistumaan Jukolan ja Venlojen viestiin 2023 kesäkuussa Porvoossa.

Kurssin sisältö ja aikataulu

Tarkentuu myöhemmin.

Ilmoittautuminen Polku Jukolaan kouluun

Ilmoittautuminen avautuu vuoden vaihteessa.

Kysyttävää?

s-posti: heidi.liljestrom@oktrian.fi
p: 0503637488

Tervetuloa mukaan kohti upeaa ja ainutlaatuista elämystä!

Yhteistyössä