Trian är med på skolan på kartan temaveckan

Landsomfattande Skolan på kartan temaveckan får fortsättning även denna vår i Östra Nyland, när Trian är med och arrangerar veckan i Borgå och Sibbo. Veckan arrangeras i april, exaktare tidpunkt fastställs senare. Vi skickar information om veckan till skolorna och daghemmen närmare tillfället.

Under veckan erbjuder vi färdiga orienteringsbanor i flera olika terränger för skolornas och daghemmens förfogande. Under veckan kan klasserna och dagvårdsgrupper delta i aktivitetstävlingen, om vilket du kan läsa mera om här.

I slutet av temaveckan arrangerar vi Familjeäventyret både i Borgå och Sibbo. Om dessa informerar vi mera om senare.

Mera information om veckan som OK Trian arrangerar i Borgå och Sibbo samlas på vår egen skolan på kartan sida.

Kategorier:
Aktuellt Nyheter