Medaljer på FSO mästerskapen i skidorientering

FSO mästarskapen i skidorientering avgjordes 24.-25.2.2024 i Vanda i samband med Nylandsregionens mästarskapstävling. Arrangörerna OK77 och Rasti-Jyry hade gjort omfattande skidspårsnätverk i Käinby terrängen. Väderförhållandena under dagarna innan och under tävlingshelgen var svåra, när det regnade mycket vilket gjorde att skidspåren var antingen mjuka eller isiga.

På lördagen avgjordes mästarskapen både på sprinten på förmiddagen och medeldistansen på eftermiddagen. På söndagen stod långdistans på programmet. Trians representanter tog totalt 30 FSOM medaljer i olika klasser och distanser.

Tre trippelmästare fick vi under tävlingsveckoslutet, när Frida Koskinen, D15, Linus Koskinen, H13 och Robert Jordas, H45 tog guld på alla distanser.

Alla resultat hittas här.

Kategorier:
Aktuellt Nyheter Resultat