Hiihtosuunnistusmitaleja FSOM-mestaruuskilpailuissa

Hiihtosuunnistuksen FSOM mestaruuskilpailut käytiin Uudenmaan alueen mestaruuskilpailuiden yhteydessä 24.-25.2.2024 Vantaalla. Järjestävinä seuroina toimivat OK77 ja Rasti-Jyry, jotka olivat ajaneet kattavan uraverkoston Keimolan maastoihin. Kisoja edeltävien päivien ja kisaviikonlopun keliolosuhteet olivat vaikeat, kun urasto oli kovien vesisateiden ansiosta osin pehmentynyt ja paikoin hyvin jäiset.

Lauantaina kilpailtiin aamupäivällä sprinttimatkoilla ja iltapäivällä keskimatkan kisassa. Sunnuntaina ohjelmassa oli pitkän matkan kilpailu. Trianin edustajat nappasivat viikonlopun aikana yhteensä 30 FSOM-mitalia eri sarjoissa ja eri matkoilla.
Trianin mitalirikkaan viikonlopun kolmoismestariksi nousivat D15-sarjassa Frida Koskinen, H13-sarjassa Linus Koskinen ja H45-sarjassa Robert Jordas.