Du är väl med på föreningens superlördag?

Lördag 11.11.2023 är en riktig superdag i föreningens verksamhet, då vi under samma höstdag hinner med både Trians mail, strategidagen och till slut höstfesten, då vi firar den gågna orienteringssäsongen med prisutdelning, god mat och dryck, program och dans.


Nog kommer du väl med och tar del av den häldelserika dagen, om du så är orienterare, talkojobbare, föreningsaktiv eller vän?

LÖRDAG 11.11.2023 – TRIANDAG
Vad står på programmet?


Dagen börjar med traditionell orientering, Trianmailen, där alla springer samma sträcka (1609 m) i samma klass. På basen av ålder och kön räknas respittider ut för deltagarna, som beaktas i slutresultatet. Således kan vinnaren vara vem som helst, som har tagit sig igennom banan smidigt och felfritt. Starttiden är valbar kl 10-12.

Efter detta dusch, lunch och lite vila hemma, och efter det ställer vi tillsammans föreningens kompass i rätt riktning i form av vår strategidag med början kl 15.00 på Byagården i Kullo. Alla är mer än välkomna med för att fundera och dela tankar om i vilken riktning OK Trian skall styras under de kommande åren.

Och som socker på bottnet, efter att vi under dagen har utmanat både kroppen och knoppen, är det bra att koppla av och njuta av lördagskvällens goda mat, dryck, sällskap och program i form av vår höstfest ända in på småtimmarna.

Vi önskar förstås att du anmäler dig till dessa evenemang i god tid. Anmälningsanvisningar och tilläggsinformation finns i Nimenhuuto (välj rätt dag i kalendern) och anmäl dig enligt direktiven!


Anmälningstider
  • Trianmailen: senast 9.11 med denna blankett
  • Strategidagen: senast 9.11, anmälan via Nimenhuuto med IN-markering
  • Höstfesten: senast 31.10 med denna blankett
    Supékortets pris: vuxna 15€, barn och unga under 20 år 10€

Vi önskar se er Trianiter i stora mängder under dagen! Om du inte kan komma med på alla evenemang så kan du mycket väl delta i ett eller två. Vi gör tillsammans superlördagen till en superrolig dag!

Välkomna!

Kategorier:
Aktuellt Elit Fart Grupper Nyheter Super Tävling