Olethan mukana seuran superlauantaissa?

Lauantaina 11.11.2023 seuran toiminnassa on oikea superpäivä, kun syksyiseen päivään mahtuu Trian maili, strategiapäivä sekä päivän päätteeksi syysjuhla, jossa juhlistetaan kulunutta suunnistuskautta palkitsemisten, hyvän ruoan ja juoman, ohjelman ja tanssin merkeissä.

Olethan sinäkin, seuran suunnistaja, talkoolainen, seuratoimija ja ystävä tulossa mukaan tähän tapahtuman täyteiseen päivään?

LAUANTAI 11.11.2023 – TRIAN PÄIVÄ
Mitä ohjelmassa?

Päivä lähtee käyntiin perinteisellä suunnistuksella, Trian maililla, jossa kaikki juoksevat saman mailin (1609 m) mittaisen radan samassa sarjassa. Trian mailissa kilpailijoille lasketaan iän ja sukupuolen mukaiset aikatasoitukset, jotka huomioidaan loppuajassa. Näin ollen voittaja voi olla kuka vaan, joka on suorittanut radan sujuvasti ja virheittä. Kisassa on vapaat lähtöajat klo 10-12 välillä.

Tämän jälkeen suihku, lounas ja lepohetki kotona, jonka jälkeen laitetaan yhdessä seuran kompassi oikeaan suuntaan strategiapäivän merkeissä klo 15.00 alkaen Byagårdenissa Kulloossa. Kaikki ovat enemmän kuin tervetulleita pohtimaan ja jakamaan ajatuksia siitä mihin suuntaan OK Triania viedään tulevina vuosina.

Ei kahta ilman kolmatta, eli kun olemme päivän aikana haastaneet sekä kroppaa että päätä, niin on hyvä rentoutua ja nauttia lauantai-illan ratoksi hyvästä ruoasta, juomasta, seurasta ja ohjelmasta syysjuhlan merkeissä pikku tunneille asti.

Näihin päivän tapahtumiin toivomme tietenkin että ilmoittaudut hyvissä ajoin mukaan. Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot löytyvät Nimenhuudosta (kalenterista haette oikean päivän) ja käytte ohjeiden mukaisesti ilmoittautumassa mukaan.

Ilmoittautumisten määräajat
  • Trian-maili: 9.11. mennessä tämän lomakkeen kautta.
  • Strategia-päivä: 9.11. mennessä, ilmoittautuminen Nimenhuudossa IN-merkinnällä.
  • Syysjuhla: 31.10. mennessä, tämän lomakkeen kautta.
    Illalliskortin hinta: aikuiset 15 €/ lapset ja nuoret alle 20 v 10 €.

Toivomme näkevämme teitä Trianilaisia päivän aikana runsain joukoin! Jos et pääse kaikkiin päivän tapahtumiin mukaan, niin voit ihan hyvin osallistua vaikka vain yhteen tai kahteen osioon.

Pidetään yhdessä hauskaa superlauantaina!

Tervetuloa!

Kategoriat:
Ajankohtaista Huippu Kisa Ryhmät Super Uutiset Vauhti