SM-kausi päätökseen erikoispitkän matkan kisalla

Kauden viimeinen suunnistuksen suomenmestaruuskilpailu juostiin viikonloppuna kun Suomen parhaimmisto kokoontui Kouvolan Valkealaan taistelemaan erikoispitkän matkan mestaruuksista.

Kilpailuun oli kaiken kaikkiaan ilmoittautunut yli 1000 suunnistajaa, joille järjestäjät tarjosivat Konttivuoren maastossa taidollisesti reitinvalinnoilla haastavat sekä fyysisen suorituskyvyn koetukselle laittavat radat. 22 Trianilaista pääsi testaamaan reitinvalintojen haasteita sekä omaa fyysistä suorituskykyä syksyisessä maastossa.

Kisassa mukana olleista Trianilaisia parhaiten kilpailun haasteet voitti Jani virta, joka nappasi H45-sarjassa 18,6 km matkalla pronssisen mitalin. Paljon muitakin hienoja suorituksia tuli seuran edustajilta, mm. H50 sarjassa Mikael Salo 4. vain 13 sekunttia pronssista ja tyttöjen D18 sarjassa Amalia jäi vain 3 sekunttia plakettisijasta ollen sarjansa 11. nopein.

Näin pitkiä ratoja ei suunnistajat kauden aikana oikeastaan juokse missään kilpailussa, joten kaikki jotka ovat maaliin itsensä selvittäneet ovat voittajia.

Kilpailun tuloksia ja kuvia voit löytää järjestäjän sivulta.

Kausi alkaa olla lopuillaan, mutta vielä ensi viikonloppuna juostaan Salon seudulla 15-osuuksinen seuraviesti, Halikkoviesti. Tähän viestiin seuralta lähtee yksi joukkue.

Amalia Lindén suunnisti hienosti D18 sarjassa sijalle 11.
Kuva: K-S/ Salla Vanhatalo
Patric Östergård H55 kuva:
K-S/ Salla Vanhatalo
Seuran PJ Jeannette Aumo saapui sarjassaan maaliin sijalle 17. Kuva: K-S/ Salla Vanhatalo
Cecilia Nordgren odottamassa D18 sarjan yhteislähtöä.
Kuva: K-S / Salla Vanhatalo
D18-sarjan yhteislähdössä oli hienosti kolme Trianilaista mukana. Saga Wickholm oli maalissa sijalla 23.