Beställning av Noname föreningsdräkter är nu aktuellt

Nu är det dags igen att kontrollera i vilket skick dina föreningsdräkter är och kanske uppdatera något till vintern. Nonames Clubshop är nu öppen ända till 28.9.2021. Vissa sommarprodukter finns inte nu i urvalet till vintern. VI har fått några nya produkter till vintern, bl.a. retro huvjacka (unisex modell), mössa (Speed hat plus mössa med fleecefoder) och dunjacka (unisex och women). Dunjackan har varit populär, så vissa unisex storlekar (150 cm och M) är förtillfället slutsålda. Dessa är igen tillgängliga för beställning efter årsskiftet.

PROVNINGSTILLFÄLLE: vi informerar senare tidpunkten och platsen.

Beställning av föreningskläder sker på följande sätt

Klicka adressen: https://clubshop.nonamesport.com/sv/

1. Skapa ditt eget konto genom att följa sidans instruktioner. Var och en av er skapar sig ett eget användar-id och lösenord (om du inte redan tidigare har gjort det). Om du redan har eget användar-id och lösenord, så loggar du in i webshopen med dem. 
2. När du har skapat ditt användar-id, så kan du logga dig in i webshopen med föreningskoden. Du skall alltså vid inloggningen ha ditt användar-id, lösenord och föreningskoden. Föreningskoden hittar du i Nimenhuuto (har även skickats till WA informationsgruppen.
3. Efter inloggninen kommer du till huvudsidan, där du kan när som helst uppdatera din information.
4. Skrolla neråt och du hittar OK Trian produkterna. Välj dina produkter, storlek och antal varefter kommer du till betalningsskedet.
5. I betalningsskedet (se. ”Betala beställningen” ) kan du välja betalningssättet (Klarna, nätbetalning eller betalning med kort). Med Klarna kan man få mera betalningstid.
6. Efter betalningen får du orderbekräftelsen i din e-post. Du måste betala din beställning för att få den registrerat i Clubshop systemet.
7. Produkterna skickas till föreningen i slutet november – i början av december.

Föreningskoden har delats i Whatsapp informationsgruppen och den hittas i Nimenhuuto också. Om du av någon orsak inte har fått det, så kan du fråga koden av Heidi (0503637488 tai heidi.liljestrom(at)oktrian.fi.

WEBSHOPET STÄNGS ALLTSÅ PÅ TISDAGEN 28.9. KL. 23.59. Gör din beställning före denna tidpunkt!

Om du har frågor gällande beställningen, produkterna el.dyl. så kontakta i föreningen Heidi Liljeström heidi.liljestrom(at)oktrian.fi eller vår samarbetspartner kari.arponen(at)nonamesport.com.

Kategorier:
Aktuellt Nyheter