Nonamen seuravaatteita tilattavana 28.9. asti

Myös talvikauteen on herännyt kiinnostusta OK Trian seura-asuihin. Näin ollen avaamme noname clubshop kaupan valikoiduilla tuotteilla. Muutamia kesätuotteita ei nyt ole mallistossa, vaan palaavat taas kevääksi, mutta taas UUSINA on esim. RETRO HUPPARI (unisex),  Fleecevuorinen Speed hat plus pipo (kisapaikoille ja talviharjoitteluunkin kylmemmillä keleillä) sekä  kevyt untuvatakit (unisex + ladies).  Kevyt untuvatakeissa suuren kysynnän takia unisex puolelta 150cm ja M koko ovat väliaikaisesti loppuunmyyty, joten niitä ei tässä ko. tuotteesta heti pysty tilaamaan, mutta niitäkin vuoden vaihteeseen tulossa.

SOVITUSTILAISUUS: ilmoitamme myöhemmin ajankohdan ja paikan.

Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti

Klikkaa osoitteeseen: https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan, jos ei ole ennen tehnyt.  Muuten jo mahdollisesti aiemmin tehty käyttäjätunnus ja salasana toimii.  
2. Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa (sähköpostinsa), oman salasanan ja sitten seuran koodin. Seuran koodimme on: löytyy nimenhuudosta tai tullut whatsappilla tiedotusryhmään.
3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee  pääsivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa.
4. Siitä skrollaa alaspäin niin pääsee eteenpäin ja seuran tuotteisiin. Siinä sitten valitsee tuotteet, koot ja määrät ja etenee pikkuhiljaa maksuun.
5. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.
6. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa, että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin asiakkaana saat maksuaikaa tilaukselleen.
7. Seuran tuotteet ovat valmiina marraskuun loppupuolella-joulukuun alkupuolella tilaajilla. Toimitetaan seuran yhteyshenkilölle.

Seurakoodi on jaettu seuran Whatsapp tiedotusryhmässä ja lisätty Nimenhuudon seura-asutilaus tapahtuman tietoihin. Mikäli et syystä tai toisesta koodia saa, niin voit pyytää sitä Heidiltä (0503637488 tai heidi.liljestrom(at)oktrian.fi.

KAUPPA SULKEUTUU SIIS TIISTAINA 28.9., joten tilaukset talveen viimeistään silloin kohti!  

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, niin silloin yhteys seurassa Heidi Liljeström heidi.liljestrom(at)oktrian.fi tai yhteistyökumppanin puolelta kari.arponen(at)nonamesport.com.

Kategoriat:
Ajankohtaista Uutiset