Trian har sex lag både i Jukola och Venla kavlen under kommande veckoslutet

Höjdpunkten för orienteraren är snart här, när Jukola- och Venla budkavlen i Rovaniemi arrangeras under kommande veckoslutet (21.-22.8.2021). Efter många om och men får vi äntligen njuta av kanske en lite annorlunda Jukola stämning än vad det skulle ha varit i juni. Jukola i juni skulle ha erbjudit nattlös natt, men nu löpar tävlaren största delen av stafetten i mörkret. Jukola budkavlens start sker kl. 23. och målgången sker ungefär kl. 7.00 på söndag morgonen. Venla stafettens startskott skjuts kl. 13.45 på lördagen målgängen för vinnarlaget sker ungefär kl. 16.50.

Trian har sex lag både i Venla och Jukola stafetten. Om du ännu har lust att komma med i Trians lag, så kontakta Thomas Nyholm (Jukola) eller Rita WIckholm (Venla).

Här hittar du Trians Jukola info och lagsammansättningen.

Om du av någon orsak inte kan delta på Jukola, så erbjuder YLE tv-sändning under lördagen och söndagen.

Kategoriat:

Kategorier:
Aktuellt Arrangemang Elit Grupper Nyheter Super Tävling