Tävlingsarrangemang under maj

OK Trians moderföreningarna har massor att göra under Maj med sina egna tävlingsarrangemang.

I medlet av maj arrangerar IF Sibbo-Vargarna periodens första Ungdomens serietävling i Söderkulla 18.5.2021. Tävlingen är samtidigt en Kompassi närtävling som är öppen för juniorerna i Suunnistava Uusimaa.

Arrangörshjälp behövs i många olika uppgifter. Kontakta tävlingsledaren Sirpa Holmström (050 3100711 / sirpa.leipala@gmail.com) om du har möjlighet att hjälpa till i arrangemangen.

Serietävlingens hemsida.

Utöver Serietävlingen arrangerar OK Orient NÅID -dagen under Maj månadens sista söndag.  På förmiddagen tävlas det individuellt på förkortade medeldistans banor samt på eftermiddagen tävlas det i stafett. Till detta arrangemang behövs det också hjälphänder så om du kan hjälpa till den 30.5.2021 var i kontakt med tävlingsledaren Antti Niemelä (050 523 9042 / antti.a.niemela@gmail.com)

NÅID-dagens hemsida

Kategorier:
Aktuellt Arrangemang Nyheter Tävlingsinfo