Kisajärjestelyjä toukokuussa

OK Trianin emoseuroilla riittää tekemistä toukokuussa omien kisajärjestelyjen kanssa. Toukokuun puolessa välissä IF Sibbo-Vargarna järjestää kauden ensimmäisen Nuorten sarjasuunnistuskilpailun Söderkullassa 18.5.2021. Kisa on samalla avoin Kompassi lähikilpailu Suunnistavan Uudenmaan seurojen junioreille.

Järjestelyapuja kaivataan ja monenlaista tehtävää löytyy, joten ole yhteydessä kilpailunjohtajaan Sirpa Holmströmiin (050 3100711 / sirpa.leipala@gmail.com) mikäli pääset mukaan auttamaan järjestelyissä. Sarjasuunnistuksen kisasivuilta löytyy lisätietoa.

Tämän lisäksi OK Orient järjestää toukokuun viimeisenä sunnuntaina NÅID -päivän, jossa kilpaillaan aamupäivällä lyhennetyillä henkilökohtaisilla matkoilla sekä iltapäivällä viestikisassa. Tähänkin apukädet ovat tervetulleita, joten jos pääset 30.5.2021 auttamaan, niin olepa yhteydessä kilpailunjohtajaan Antti Niemelään ( 050 523 9042 / antti.a.niemela@gmail.com )

NÅID päivän kisasivu.

Kategoriat:
Ajankohtaista Kilpailutiedot Tapahtumat Uutiset