OK Trian är en aktiv och trivsam förening med mångsidig verksamhet

Föreningen genomförde i början av året en förfrågan till sina medlemmar. I slutet av januari ordnades föreningens ”Kropp och sinne” -virtuella workshop, där olika ämnen hade valts från förfrågans svar.

I förfrågans svar speglades ett bekymmer om att föreningen inte för tillfället har elitorienterare i allmänna klassen som kämpar om placeringar i Finlands absoluta topp. Man upplever dock föreningen som en elitförening, dels för de människor som är med och den goda föreningsandan. Ok Trian har ett starkt kunnande i att ordna tävlingar, vår verksamhet är kvalitativt och mångsidigt. Föreningen har begåvade juniorer samt kunniga seniorer.    

Som ett sammandrag spelglades i resultaten en nöjdhet med verksamheten som är riktad till alla åldersklasser och nivåer samt att den är tillräcklig. Dock finns det alltid rum för förbättringar och som ett större problem är en brist på vissa aktiviteter. För att vi kan förbättra oss i detta och också i många andra saker så har vi formulerat, baserat på utvecklingsdagens smågruppsarbeten, föreningens nära framtidens riktlinjer, tyngdpunkter samt åtgärder.

Du kan bekanta dig närmare med dessa riktlinjer samt föreningsförfrågans resultat i Nimenhuuto.

  • Kirjaudu Nimenhuutoon, valitse yläpalkista ”kuvat-materiaalit” kohta ja sen alta avautuvasta valikosta ”näytä kansiot”. Valitse SEURAKYSELY 2021 kansio ja sieltä seuraavat tiedostot: Kehon ja mielen virtuaalityöpajan_jatkotoimenpiteet ja kyselyn_koonti2

Kategorier:
Aktuellt Nyheter