Föreningsverksamheten i OK Trian under coronavirusepidemin

UPPDATERAD 23.2.2021

Meddelande-30.11.2020: Föreningsverksamheten i OK Trian under Coronavirusepidemin

OK Trians styrelse och de anställda följer noggrant med situationen hur Coronavirusepidemin framskrider. För att minimera smittorisken under epidemin så omorganiseras den planerade verksamheten. OK Trian fungerar enligt rekommendationerna från Finlands Olympiakommitté och Finlands Orienteringsförbund samt Borgå stad och Sibbo kommun. I huvudsak betyder detta att tyngdpunkten vår verksamhet flyttas från gemensamma träningar till mera individuell träning.

Enligt Finlands orienteringsförbundets 27.11. angivna instruktioner måste föreningarna i huvudstadsregionen och Nyland ta i beakttande de nya restriktionerna, enligt vilka organiserade gemensamma träningar utomhus för över 20 åriga måste avbrytas samt all gemensam träning inomhus får ej arrangeras. Restriktionerna gäller fr.o.m. måndagen 30. november till söndagen 20. december. Inga motionsorienteringar inom dessa områden får arrangeras, utan de kan genomföras på självbetjäningsbasen med beakttande av alla restriktioner och rekommendationer.

Detta betyder i praktiken bl.a. följande. Föreningens alla träningar inomhus inhiberas som sådana genast och avbrottet sträcker sig ända till 20.12.* Vi strävar till att arrangera för alla under 20 år kompenserade träningar utomhus eller via elektroniska kommunikationsmedel. Alla träningar för vuxna (över 20 år) genomförs på självbetjäningsbasen. Var och en tränar på egen hand och undviker att vara i närkontakt med övriga.

Vi strävar att aktivt informera om situationen. Aktuell verksamhetskalender finns i Nimenhuuto.

Ta vara på er själva och njut av orienteringen med de premisser som erbjuds.

OK Trians styrelse 30.11.2020

*avbrottet sträcker sig ända till 14.3.2021 (redigerat 23.2.2021)

Mera information:

Kategorier:
Aktuellt Nyheter