OK Trianin seuratoiminta koronavirus -tilanteen aikana

PÄIVITETTY 23.2.2021
Tiedote 30.11.2020: OK Trianin seuratoiminta Koronavirus -tilanteen aikana

OK Trianin hallitus ja toimihenkilöt seuraavat Koronavirus -tilannetta aktiivisesti. Korona-viruksen aiheuttaman epidemian ja tartuntavaaran minimoimiseksi järjestämme toimintaa uudelleen. Toimimme mm. Suomen Olympiakomitean ja Suomen Suunnistusliiton sekä Porvoon kaupungin ja Sipoon kunnan tuoreiden suosituksien mukaan. Pääperiaatteena on siirtyä ryhmätilaisuuksista omatoimiseen harjoitteluun.

Suunnistusliiton 27.11. antaman ohjeistuksen mukaan pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan suunnistusseurojen tulee huomioida uudet rajoitukset, joiden mukaan yli 20-vuotiaiden organisoitu ryhmäharrastustoiminta ulkona tulee keskeyttää, samoin kaikki harrastustoiminta sisätiloissa kaikkien osalta. Rajoitukset ovat voimassa maanantaista 30. marraskuuta sunnuntaihin 20. joulukuuta saakka *. Kuntosuunnistuksiakaan ei tule rajoitusalueella järjestää normaalisti, vaan toteuttaa esimerkiksi omatoimirasteina rajoituksia noudattaen.

Käytännössä tämä tarkoittaa lähiaikoina mm. seuraavaa. Seuran kaikki sisäharjoitukset päättyvät välittömästi sellaisenaan 20.12. asti *. Alle 20 -vuotiaille pyrimme järjestämään näiden tilalle korvaavia harjoituksia joko ulkona rajoituksia noudattaen, tai sähköisiä kommunikointivälineitä hyödyntäen. Kaikki aikuisten (yli 20-vuotiaiden) harjoitukset ovat omatoimisia ja niissä vältetään kontaktia muihin ja noudatetaan kaikkia rajoituksia. Myös muita viikkoharjoituksia tullaan muuttamaan omatoimisiksi.

Pyrimme viestimään tilanteesta aktiivisesti.
Nimenhuudosta löytyy ajantasainen toimintakalenterimme.

Pitäkää huolta itsestä, sopeudutaan tilanteeseen ja harrastetaan aktiivisesti tilanteen sallimalla tavalla.

OK Trianin Hallitus 30.11.2020

* rajoitukset ovat voimassa 14.3.2021 asti (muokattu 8.1.2021)

Lisätietoa rajoituksista ja suosituksista:

Kategoriat:
Ajankohtaista Uutiset