Monipuolisuus kunniaan viikolla vain mielikuvitus oli rajana

Monipuolisuus kunniaan viikkoa vietettiin 25.1.-7.2.2021, jonka aikana tavoitteena oli liikkua mahdollisimman monipuolisesti sekä kokeilla uusiakin lajeja. Lajivalikoiman keksimisessä mielikuvitus oli vain rajana, merkinnän sai jos ko. lajia harrasti yhtäjaksoisesti vähintään 30 minuutin verran.

Eniten eri lajeja 14 vuorokauden aikana keräsi Linus Koskinen, joka suoritti tuona aikana huikeat 21 ei lajia. Linuksen lajeihin kuului pyöräilyä, lumimajan rakentamista, jumppaa, hiihtoa (vapaa ja perinteinen), kävelyä, kalliokiipeilyä, parkouria, jääkiekkoilua, juoksua, käsipalloa, joogaa, uintia, lumikenkäilyä, fättäilyä, trampalla hyppimistä, suunnistusta, potkukelkkailua, luistelua, pulkkailua ja otsalamppu hiihtoa.

Muitakin reippaita suorituksia löytyi ja kaikkien monipuolisuus kunniaan -viikon kilpailuun osallistuneiden kesken arvottiin mm. pitsa- ja hampurilaislahjakortteja sekä otsa-/taskulamppuja.

Linus Koskinen

Palkinnon voittajat:
Linus Koskinen
Frida Koskinen
Saana Kajander
Veikka Lintula
Lydia Engblom
Selma Korhonen
Agnes Engblom
Ruben Koskinen

Myös aikuisilla oli oma Monipuolisuus kunniaan -viikon kilpailu. Tämän kilpailun reippaimman tittelin vei Anneli Laurila, joka kahden viikon aikana suoritti 12 eri lajia. Aikuisten kisa oli tiukka, sillä Linuksen isä Johan keräsi 11 lajia ja tuloksissa oli useampi 10 lajin suorittaja. Kenties suunnistus toi tällä kertaa voiton Annelille?

KIITOS KAIKILLE REIPPAILLE LAPSILLE, NUORILLE JA AIKUISILLE!


Kirsi toimittaa palkinnot lasten ja nuorten sarjan voittajille. Heidi tarjoaa aikuisten sarjan reippaimmalle pulla-kahvit tulevan kilpailukauden aikana.

Kategoriat:
Ajankohtaista Huippu Kisa Ryhmät Super Uutiset Vauhti