Endast fantasin var gränsen under ”mångsidighet till ära” -veckan

”Mångsidighet till ära” -veckan firades 25.1-7.2.2021. Målet under veckan var att röra på sig så mångsidigt som möjligt samt även pröva på nya grenar. Endast fantasin var gränsen för att hitta på olika grenar. Grenen räknades med om det tog minst 30 minuter att genomföra den. 

De flesta grenarna under 14 dagar samlade Linus Koskinen, som genomförde under denna tid det mäktiga antalet 21 olika grenar. Till Linus grenar hörde cykling, snöhyddabyggning, gymnastik, skidning (fri- och traditionell stil), gång, bergsklättring, parkour, ishockey, löpning, handboll, yoga, simning, snösko gång, fatbiking, hoppa på trampolin, orientering, sparkkälkåkning, skridskoåkning, pulkåkning och skidning med pannlyse.   

Även många andra deltog med duktiga prestationer. Band alla de som deltog i ”Mångsidighet till ära” -veckan lottades bla. pizza- och hamburger -gåvokort samt pannlysen och ficklampor.

Linus Koskinen

Vinnare av pris:

  • Linus Koskinen
  • Frida Koskinen
  • Saana Kajander
  • Veikka Lintula
  • Lydia Engblom
  • Selma Korhonen
  • Agnes Engblom
  • Ruben Koskinen

Även de vuxna hade sin egen tävling under ”Mångsidighet till ära” -veckan. Denna tävling vann Anneli Laurila som under två veckor genomförde 12 olika grenar. De vuxnas tävling var tajt ty Linus Pappa samlade 11 grenar. Bland resultaten fanns många med 10 grenar genomförda. Kanske orientering hämtade segern till Anneli?

TACK TILL ALLA DUKTIGA BARN, UNGDOMAR OCH VUXNA!

Kirsi sköter om att barn- och ungdomsklassernas vinnare får sina pris. Heidi bjuder de duktigaste vuxna på kaffe och bulla under det kommande tävlingsåret.  

Kategorier:
Aktuellt Elit Fart Grupper Nyheter Super Tävling