OK Trian on aktiivinen, viihtyisä ja monipuolista toimintaa tarjoava seura

Seurakysely teetettiin vuoden alussa jäsenistölle ja tämän kyselyn pohjalta napattiin aiheet seuran kehittämispäivään, joka järjestettiin virtuaalisena ”Kehon ja mielen” työpajana tammikuun lopulla.

Seurakyselyn vastauksissa paistoi huoli siitä, että seuralla ei ole tällä hetkellä yleisen sarjan huippuja, jotka taistelevat sijoista Suomen terävimmässä kärjessä. Seura koetaan kuitenkin huippuseurana sen ihmisten ja hyvän hengen ansiosta. OK Trianilla on vahva osaaaminen kilpailuiden järjestämisessä, toimintamme on laadukasta ja monipuolista, seurassa on lahjakkaita junioreita ja osaavia senioreita.

Kaiken kaikkiaan tuloksista paistoi tyytyväisyys toimintaan, joka on suunnattu kaiken ikäisille sekä tasoisille ja sitä on riittävästi. Parantamisen varaa löytyy aina ja ehkä isoimpana ongelmana on tietynlainen aktiivisuuden puute. Jotta voimme parantaa tässä ja monessa muussakin asiassa, niin olemme laatineet kehityspäivien pienryhmätyöskentelyn pohjalta seuran lähitulevaisuuden linjaukset, painopisteet sekä toimenpiteet.

Näihin lähitulevaisuuden linjauksiin sekä seurakyselyn tuloksiin pääset tarkemmin tutustumaan Nimenhuudon kautta.

  • Kirjaudu Nimenhuutoon, valitse yläpalkista ”kuvat-materiaalit” kohta ja sen alta avautuvasta valikosta ”näytä kansiot”. Valitse SEURAKYSELY 2021 kansio ja sieltä seuraavat tiedostot: Kehon ja mielen virtuaalityöpajan_jatkotoimenpiteet ja kyselyn_koonti2

Kategoriat:
Ajankohtaista Uutiset