OK Trians Ingrid Stengård med i MTBO -landslaget

Ingrid Stengård har blivit vald i Finska MTBO-landslaget för år 2021. MTBO-orienteraren har nästa år VM-tävlingar i Kuortane, så hela laget har siktat riktningen mot världsmästerskapstävlingen på hemmaplan.

Ett stort grattis till Ingrid!

MTBO landslaget 2021

Damer (9): Antonia Haga OK Botnia, Essi Hakala MS Parma, Marika Hara Koovee, Ruska Saarela Kokkolan Suunnistajat, Henna Saarinen Koovee, Ingrid Stengård OK Trian, Viivi Voutilainen Jyväskylä Pyöräilyseura, Eveliina Välimaa Vaasan Suunnistajat, Saara Yli-Hietanen Tampereen Pyrintö

Herrar (12): Anders Blomster Vaasan Suunnistajat, Andre Haga OK Botnia, Petrus Hanhijärvi Espoon Akilles, Elmeri Juura Paimion Rasti, Teemu Kaksonen Ylistaron Kilpa-Veljet, Kare Kaskinen Ulvilan Ura, Jussi Laurila Jalasjärven Jalas, Juha Lilja Tampereen Pyrintö, Pekka Niemi Kankaanpään Suunnistajat, Miika Nurmi Vaasan Suunnistajat, Tomi Nykänen Lahden Suunnistajat -37, Samuel Pökälä Asikkalan Raikas

Kategorier:
Aktuellt Nyheter