OK Trianin Ingrid Stengård on valittu Suomen pyöräsuunnistus-maajoukkueeseen

OK Triania edustava Ingrid Stengård on valittu pyöräsuunnistusmaajoukkueeseen vuodelle 2021. Pyöräsuunnistuksessa on ensi vuonna MM-kisat Kuortaneella, jonne joukkueen katseet ja tavoitteet on tiukasti suunnattu.

Onnittelut Ingridille ja paljon hyviä treenikilometrejä!

Pyöräsuunnistusmaajoukkue 2021

Naiset (9): Antonia Haga OK Botnia, Essi Hakala MS Parma, Marika Hara Koovee, Ruska Saarela Kokkolan Suunnistajat, Henna Saarinen Koovee, Ingrid Stengård OK Trian, Viivi Voutilainen Jyväskylä Pyöräilyseura, Eveliina Välimaa Vaasan Suunnistajat, Saara Yli-Hietanen Tampereen Pyrintö

Miehet (12): Anders Blomster Vaasan Suunnistajat, Andre Haga OK Botnia, Petrus Hanhijärvi Espoon Akilles, Elmeri Juura Paimion Rasti, Teemu Kaksonen Ylistaron Kilpa-Veljet, Kare Kaskinen Ulvilan Ura, Jussi Laurila Jalasjärven Jalas, Juha Lilja Tampereen Pyrintö, Pekka Niemi Kankaanpään Suunnistajat, Miika Nurmi Vaasan Suunnistajat, Tomi Nykänen Lahden Suunnistajat -37, Samuel Pökälä Asikkalan Raikas

Kategoriat:
Ajankohtaista Uutiset