Välkommen till ett äventyr med Hippos

Om en dryg vecka börjar orienteringsäventyret med Hippos. Tisdagen den 23.4.2024 anordnar vi ett Hippo familjeäventyr i Borgå och torsdagen den 25.4.2024 får familjerna delta i evenemanget i Sibbo. I familjeäventyret får du lära känna orientering som en idrottsgren genom roliga uppgifter samt få information om orientering som en trevlig familjehobby. Evenemanget är kostnadsfritt och ingen föranmälan krävs. Välkommen på äventyr med hela familjen!

Orienteringsäventyret slutar dock inte med dessa familjeäventyr, utan den 7.5. börjar Hippo startkurs i Sibbo och Borgå, där du kan fortsätta lära känna den roliga och mångsidiga sporten. Läs mer om barnens Startkurs i Borgå och Sibbo här.

Hippo familjeäventyr i Borgå 23.4.2024 kl. 17.30-19.00, området kring A.E. skolan och Strömborgska skolan, Näse skolgatan 3, Borgå.

Hippo familjeäventyr i Sibbo 25.4.2024 kl. 17.30-19.00, Söderkulla skolväg 3, Söderkulla.

Mera information om Hippo äventyret hittas här.

Kategorier:
Aktuellt Nyheter