Hippo familjeäventyr 23.4. och 25.4.

Vi arrangerar Hippo familjeäventyr som en av pilotföreningarna i Suunnistusliittos och OP:s nya konsept. Vi arrangerar dessa familjeäventyr både i Sibbo och Borgå. Äventyret är riktad till barn under 8 år med sin familj. Under familjeäventyret får deltagaren gratis bekanta sig med orinenteringen via roliga uppgifter. Evengemanget är gratis för deltagaren.

Vi önskar hjälphänder i förverkligande av evenemanget. Anmäl dig med antingen i föreningens Nimenhuuto eller direkt till evenemangens ansvarspersoner, Magnus (magnus.engblom(at)iki.fi) i Sibbo och Heidi (heidi.liljestrom(at)oktrian.fi i Borgå.

Tidpunkt och plats:
23.4. kl. 17.30-19.00 Borgå, Näse skolgatan 3
25.4. kl. 17.30-19.00 Sibbo, Söderkulla skolväg 3

Mera info om evenmanget uppdateras på vår Hippo-sida

Kategorier:
Aktuellt Nyheter