OK Trian årets FSI-förening

OK Trian har valts till årets FSI-förening. Detta utslöjades på söndagskvällens Finlandssvenska idrottsåret 2023 programmet. På programmet tillkännagavs årets främsta i flera olika kategorier. OK Trian fick äran att ta emot priset som årets klubb, vilket är ett bevis på att klubben haft ett utmärkt år vad gäller Jukola-arrangemang och verksamhet. Programmet innehöll bl.a. klipp från sommarens höjdpunkt från Jukola budkavlen, intervjuer med föreningens ordförande Jeannette Aumo, Jari Johansson som ansvarade för projektet Kolsmarta Jukola, och vår unga idrottare Alex Still.

Allmänheten hade fått komma med förslag på årets främsta, bland vilka juryn slutligen valde tre kandidater. OK Trian, IF Nykarlebynejden och Jakobstads Gymnastikföreningen nominanter till årets klubb.

Vi anordnade ett minnesvärt stort evenemang, Jukolabudkavlen i Borgå, och vi hade även framgångar på mästerskapsnivå i olika åldersklasser och i olika former av orientering. År 2023 kommer att gå till klubbens historia som ett bevis på talkoandan i klubben och i hela Östra Nyland. Tack för detta till alla aktiva!

Kategorier:
Aktuellt Nyheter