OK Trian on vuoden FSI-seura

Finlandssvenska idrottenin (FSI:n) vuoden urheiluvuosi lähetyksessä sunnuntai iltana käytiin läpi 2023 urheiluvuotta ja samalla julkistettiin vuoden parhaat eri kategorioissa. OK Trian sai kunnian vastaanottaa vuoden seura -palkinto, joka on osoitus siitä, että seuralla oli erinomainen vuosi Jukola järjestelyiden ja toiminnan osalta. Ohjelmassa nähtiin mm. pätkiä kesän kohokohdasta Jukolan viestistä, seuran puheenjohtajan Jeannette Aumon, Hiiliviisas Jukola-projektista vastaavan Jari Johanssonin sekä nuoren urheilijan Alex Stillin haastattelu Porvoon urheiluhallilla ja pätkiä seuran juoksutreenistä talvisissa maisemissa Porvoossa.

Yleisö oli saanut tehdä ehdotuksia vuoden parhaista, josta raati valitsi lopulta kolme ehdokasta palkinnon saajaksi. OK Trian oli IF Nykarlebynejdenin ja Jakobstads Gymnastikföreningen lisäksi ehdolla vuoden seuraksi. Palkintoraati valitsi lopulta OK Trianin palkinnon voittajaksi.

Palkinto on osoitus siitä, että onnistuimme hienosti viime vuonna. Järjestimme ikimuistettavan suurtapahtuman Jukolan viestin Porvoossa ja lisäksi meillä tuli myös menestystä mestaruustasolla eri ikäluokissa ja suunnistuksen eri lajimuodoissa. Vuosi 2023 jää seuran historiaan osoituksena talkoovoimasta seurassa ja Itä-Uudellamaalla. Kiitos tästä kuuluu kaikille, jotka ovat toiminnassa olleet mukana!

Kategoriat:
Ajankohtaista Uutiset