OK Trian med två lag i 25-manna kavlen i Sverige

Ruotsissa tulevana lauantaina juostava 25-osuuksinen seuraviesti järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1974. Tässä ensimmäisessä 25-manna viestissä oli joukkueita mukana 54. Tämän vuoden 25-mannassa ilmoittautuneita joukkueita on 341, mikä tarkoittaa että yli 8500 suunnistajaa juoksee rastien perässä Tullingessa tulevana lauantaina.

Ensimmäinen suomalaisvoittaja saatiin vuonna 1996, kun Helsingin Suunnistajat vei voiton Kungens Kurvanin liepeillä järjestetyssä viestissä. Viime vuonna Stora Tuna otti 25-manna historiansa neljännen voiton vain 4 sekuntia ennen OK Kåreä ja 10 sekuntia ennen IFK Göteborgia. Ehkä tänä vuonna nähdään suomalaisväriä kärkikolmikossa.

Tapahtuman ainutlaatuisena piirteenä on se, että samassa joukkueessa juoksee seuran eri ikäisiä tyttöjä, poikia, naisia ja miehiä. Eli juniorit, veteraanit ja yleisen sarjan suunnistajat juoksevat rinta rinnan samassa joukkueessa.

Viestin lähtö tapahtuu klo 9.00 paikallista aikaa ja voittajien arvioitu maalintulo on 14.30 maissa paikallista aikaa.

Viesti etenee niin, että ensimmäiselle ja toiselle osuudelle lähtee yksi juoksija/ joukkue, jonka jälkeen osuuksilla 3-7 jouksee neljä kilpailijaa/joukkue. Kolme viimeistä osuutta, 23-25 osuudet, ovat sitten taas yhden juoksijan osuuksia. Viesti on hyvin intensiivinen ja tapahtumarikas, joten isotkin erot alkuosuuksilla voivat kaventua hyvin seuraavilla osuuksilla.

Trianilla on viestissä kaksi joukkuetta, jotka varmasti tavoittelevat viime vuoden sijoitusten parantamista. Viime vuonna seuran seuran ykkösjoukkue oli sijalla 67. ja kakkosjoukkue sijalla 215.

Trianin joukkueiden juoksujärjestys (5.10.2023 tilanne)

Trian 1:
1. Alec
2. Anna-Sofia
3. Niklas, Frida, Thomas, Mico
4. Milla, Adele, Sonja, Linus
5. Kasperi, Oskari, Veikka, Kride
6. Terese, Anneli, Jeannette, Saga
7. Eetu, Leevi, Mikko, Iiro
23. Pekka
24. Simon
25. Cessi
Trian 2:
1.Roger
2. Sandra
3. Samuli, Stella, Satu, Anders
4. Ruben, Mattis, Felix, Sissi
5. Vesa, Eelis, Filip, Jussi
6. Lydia, Clara, Suvi, Kirsi
7. Magnus, Arthur, Jan, Matias
23. Jouni
24. Johan
25. Annette

Viestiä voi seurata livekuulutuksen kautta: https://live.heavyindustries.se/25manna/
Lisätietoa viestistä 25-manna sivulla.

Onnea kaikille viestiin!

Kaikki kuvat ovat vuoden 2015 25-mannasta. Tunnistatko kuvista vieläkin hyvin aktiivisia kilpailijoita/ seuran taustalla toimijoita?

Kategorier:
Aktuellt Elit Fart Grupper Nyheter Super Tävling Tävlingsinfo