Anmälning till höstens fortsättningskurser i orientering är öppet!

Kanske dina orienteringskunskaper är lite rostiga och du skulle vilja uppdatera ditt kunnande på nytt? Vill du ytterligare fördjupa det du lärt om orientering under grundkursen och det du självständigt har övat på under sommaren? Kom med på fortsättningskursen för vuxna, så vägleder våra kunniga ledare er till den rätta stigen!

OK Trians fortsättningskurser för vuxna kör igång torsdagen 24.8. kl. 18 i Sibbo och måndagen 28.8. kl. 18 i Borgå. Orienteringskurs i Sibbo samlas första gången i Sibbo Storskog, orienteringskurs i Borgå i Rännarberget. Mer information om kurserna finns på OK Trians hemsida under ”motion”!

Kursen genomförs vid behov tvåspråkigt (finska/svenska).

Välkommen med! Vi har att erbjuda upplevelser och upptäckandets glädje!

Kategorier:
Aktuellt Motion Rör på påkarna