Ingrid Stengård jatkaa pyöräsuunnistuksen A-maajoukkueessa

Pyöräsuunnistuksen valmennusryhmät kaudelle 2023 on valittu. OK Trianin Ingrid Stengård jatkaa A-maajoukkueessa.

Ingridin ensi kauden päätavoite ovat Tšekin MM-kilpailut elokuussa. Maaston pitäisi sopia Ingridille hyvin ja kilpailuiden ajankohta elokuun loppupuolella on harjoittelun kannalta hyvä. Kauden muut kilpailut toimivat hyvänä valmistautumisena MM-kisoja ajatellen. EM-kilpailut ovat jo huhtikuun lopussa Portugalissa ja se on turhan aikainen ajankohta pohjoisessa asuville. Mutta siitä saa hyvän kauden avauksen ja sulanmaan leirin, sanoo Ingrid.

Suunnistusliiton uutinen valmennusryhmistä

Pyöräsuunnistuksen SM-ohjelma uudistuu vuodelle 2023, kun yhteislähtö otetaan ensimmäistä kertaa mukaan lajivalikoimaan. Yhteislähdön mitaleista kilpaillaan osana kesälajien SM-viikkoa Lahdessa elokuun alussa. Pyöräsuunnistus on näin ensimmäistä kertaa mukana SM-viikolla.

Suunnistusliiton uutinen yhteislähdön ottamisesta SM-ohjelmaan

Ingrid vuoden 2022 MM-kilpailuiden pitkällä matkalla. Kuva: SSL/ Timo Mikkola


Kategorier:
Aktuellt Nyheter