Leiri 2.-5.8.

Yhdeksän Trianin junioria sekä ohjaajat Johan ja Magnus osallistuivat elokuun alussa FSO-leirille Vöyrissä. Leirillä päästiin harjoittelemaan tavallisen suunnistuskartan lisäksi mm. käytäväkartalla ja sprinttikartalla.

Harjoitusten lisäksi ohjelmasta löytyi pareittain juostu leiriviesti, liikkuvuusharjoitus, oman suunnistuksen analysointia, leiriseikkailu, minigolfia, uintia sekä erilaisia leikkejä ja pelejä.

FSOM sprintti 5.8.

Perjantaina leiriläiset ohjaajineen sekä liuta muita trianilaisia suuntasi Vaasaan FSO:n sprinttimestaruuksista kisaamaan. Pohjanmaata huuhtonut rankkasade voimistui vasta kilpailun jälkeen, joten sprinttiradan rasteja haettiin vielä jalat kutakuinkin kuivina. Kilpailussa pääsivät loistamaan vahvat juoksijat, sillä ratamestari oli laatinut Brändön kaduille melko helpot radat.

Trianilaiset saavuttivat kisassa kaikkiaan 10 mitalia. D16-sarjassa Trianin Cessi Nordgren ja Saana Kajander tuulettivat kaksoisvoittoa. Muita trianilaisia kultajuoksijoita olivat Sonja Reiman (D12), Heidi Liljeström (D45) ja  Patric Östergård (H55).

FSOM pitkä matka 6.8.

Seuraavaksi kisavankkuri siirtyi Vöyriin, missä ratkottiin maastomatkojen  FSO-mestaruudet. Lauantaina raskas kisamaasto haastoi suunnistajia pitkillä matkoilla. Selkeitä korkeuserojakin pohjalaisilta radoilta löytyi.

Trianin saldo lauantaina oli 16 mitalia. D16-sarjassa Cessi ja Saana nappasivat edellispäivän tapaan kaksoisvoiton. Muita kultasuunnistajia olivat Thomas Nyholm (H60), Heidi Liljeström (D45), Rita Wickholm (D65), Saga Wickholm (D18), Frida Koskinen (D14) ja Sonja Reiman (D12).

FSOM viestit 7.8.

FSOM-reissu päätettiin sunnuntaina Vöyrissä viesteihin. Trianin joukkueet saavuttivat viesteissä kahdeksan mitalia.

Naisten pääsarjassa trio Cessi Nordgren, Saga Wickholm ja Heidi Liljeström suunnisti pronssikorokkeelle. Trianin kultajoukkueita olivat D11-14 (Stella Isoniemi, Frida Koskinen, Sonja Reiman), H70 (Reijo Liitiäinen, Pentti Jauhiainen, Roger Helenius), D60 (Leni Windahl, Rita Wickholm, Christel Nordgren) ja HD (Mico Määttä, Samuli Holmström, Sandra Isoniemi).

Ensi vuonna FSO-leiri ja mestaruuskisat järjestetään Raaseporissa.

Teksti: Suvi Reiman – kuvat: Rita Wickholm ja Vesa Isoniemi