Dolomiitit tarjosivat hienoja kokemuksia

Italy 5 days suunnistettiin heinäkuun alussa Madonna di Campligiossa, samassa paikassa kuin 4 vuotta sitten. Rastiviikolle Trianista osallistuivat Lintulat ja Wickholmit. Sunnuntaina oli sprintti Madonnan keskustassa, ykkösrastit metsässä tuottivat monelle haastetta, muuten oli helppo sprinttikisa. Toisena päivänä oli pitkän matkan kisa ylhäältä Grosten hissiasemalta, 2040 m korkeudessa. Raju ukkosmyrsky keskeytti kisan, osa ehti juosta radan, osa suojautui kallion koloon kesken radan, monet eivät ehtineet edes lähteä. Järjestäjät päättivät keskeyttää kisan kokonaan, koska sääennuste lupasi loppupäiväksi kovia ukkoskuuroja. Tämä harmitti monia, koska maasto olisi ollut aivan mielettömän upeaa, pienipiirteistä alppiniittyä. Kolmas ja neljäs osakilpailu juostiin hissiaseman alamaaston metsissä, sielläkin sai olla tarkkana käyrien, kivien ja notkojen kanssa. Viimeinen kisa  juostiin taas ylhäällä alppiniityillä. Piti olla keskimatkat, mutta korkeus ja maaston vaativuus tekivät sen, että monilla meni aikaa reilusti. Rita ja Frida jättivät kisan väliin, jotta ehtivät varmasti lentokentälle ajoissa. Loppuviikko kisattiin onneksi hyvässä, puolipilvisessä säässä. Trianilaiset eivät kahmineet kärkisijoja, mutta karttapankkiin kertyi taas paljon kokemusta ja verkkokalvoille muistoja upeista Dolomiiteista.

Teksti ja kuvat: Kirsi Lintula

H16-sarjan viimeisen päivän rata.
Aapo Lintula loppusuoralla viimeisenä päivänä.
Rita Wickholm valmistautumassa lähtöön.

Kategorier:
Aktuellt Nyheter Resultat