Wessökavlen tävlades den 6.7.

Den traditionella, lekfulla Wessökavlen-stafetten tävlades en vacker julikväll i Sondby. Arrangörerna hade bokat in härligt solsken för kvällen. De anmälda tävlarna lottades in i 13 lag av tre löpare. Lagen fick bestämma sin löpordning själva. Första sträckan var ca 2,2 km och nästa två ca 3,4 km långa. Tävlingen var ganska jämn och situationerna varierade under stafetten. Till sist tog laget Stella Isoniemi, Filip Nyholm och Iiro Linko segern med en skillnad på 1,02 minuter. Laget med Lydia Engblom, Mikko Reitti och Marcus Kopra slutade som tvåa, och Suvi Reiman, Jan Alden och Topias Muukkonen var nästan tre minuter efter på tredje plats.

På vänster Lydia Engblom, Mikko Reitti och Marcus Kopra, i mitten vinnarna Filip Nyholm, Stella Isoniemi och Iiro Linko och på höger Suvi Reiman, Jan Alden och Topias Muukkonen.

Kompletta resultat, sträcktider och mellantider finns i bilagorna nedan:
Resultat
Sträcktider
Mellantider

Kategorier:
Aktuellt Elit Fart Grupper Motion Nyheter Resultat Super Tävling