Suunnistuskoulujen kevät alkaa 5.4.

Varmaan kevään merkki on suunnistuskoulujen ja -kurssien alkaminen. Tänä keväänä lasten ja nuorten suunnistuskoulujen aloitus on Sipoossa ja Porvoossa tiistaina 5.4.2022.

Suunnistuskoulussa otat ensiaskeleesi suunnistajanpolulla ja pääset tutustumaan hienoon metsälajiin innostuneiden ohjaajien kanssa. Laji tarjoaa aina uutta opittavaa ja erilaisia tehtäviä ratkaistavaksi. Oivaltaminen, uusien asioiden oppiminen ja löytämisen ilo on niitä hienouksia metsässä liikkumisen lisäksi joita laji tarjoaa. Suunnistus tarjoaa siis haasteita sekä kropalle että nupille!

Lue lisää suunnistuskouluista juniorit sivujen alta. Ilmoittautuminen tapahtuu juniorit sivulla olevan lomakkeen kautta.

Aikuisten suunnistuskurssit alkavat toukokuussa molemmilla paikkakunnilla. Tarkemmat tiedot näistä kuntosuunnistussivun alta. Ilmoittautuminen tapahtuu kuntosuunnistussivulla olevan lomakkeen kautta.

Olet sitten vasta-alkaja tai vähän jo lajia tunteva, mutta kaipaat vahvistusta suunnistusosaamiseen, niin kevään alkeiskurssi on oikea paikka sinulle.

Ilmoittautuminen sekä lasten ja nuorten suunnistuskouluun että aikuisten suunnistuskurssille on käynnissä. Varmista paikkasi nyt!

Ilmoittautuminen tapahtuu sivustolta löytyvien linkkien kautta.

Kategorier:
Aktuellt Nyheter