Koronarestriktionernas inverkan på vår verksamhet 28.12.2021-7.2.2022

Idrottslokaler inomhus stängs för vuxna användare på grund av nya restriktioner och rekommendationer som har införts för att bekämpa coronavirusepidemin. Enligt Regionförvaltningsverkets beslut är det också förbjudet att ordna offentliga tillställningar inomhus under tiden 28.12.2021–7.2.2022. Begränsningarna har som mål att minska kontakter mellan människorna och på så sätt dämpa spridningen av coronaviruset och den lättsmittande coronavirusvarianten Omikron.

Allt detta påverkar förstås också vår verksamhet vad det gäller inneträningar. Hobbyverksamhet riktad till över 19-åringar (personer födda 2002 och äldre) ordnas inte i kommunens lokaler för inomhusidrott under tiden 28.12.2021–7.2.2022. Ledd hobbyverksamhet riktad till barn och unga (personer födda 2003 och yngre) får fortsätta även inomhus.

Detta betyder att alla salträningar 28.12.2021-7.2.2022 som finns i Nimenhuuto är endast för 2003 eller senare födda juniorer. Vuxna kan under denna tidsperiod utnyttja alla utomhus träningar som finns på kalendern. Glöm inte fredagens distansgympa.

Sammanfattning av koronarestriktionernas inverkan på vår verksamhet – januari / februari 2022

På fredagar gympar vi virtuellt och coronasäkert tillsammans med Espoon Suunta, Helsingin Suunnistajat och Hyvinkään Rasti,

Mera om restriktioner och begränsningar i Nyland:

Borgå stads restriktioner och begränsningar
Sibbo kommuns restriktioner och begränsningar

Kategorier:
Aktuellt Grupper Nyheter