Framgång i MTBO världsmästerskapstävlingen i Portugal

OK Trians färger var fint representerade på årets sista VM tävlingen i cykelorientering i Portugal, när föreningens Patric Östergård lyckades fint i sprinttävlingen. Patric knep en silvermedalj i H55 klassen endast ca. 1 minut efter den Österrikiska guldmedaljören Manfred Stockmayer. och endast två sekunder snabbare än den Schweiziska bronsmedaljören Mathias Arpagaus.

Sprintmedaljörerna i VM i cykelorienteringen på prispallen:
2. Patric Ösgtergård, 1. Manfred Stockmayer och 3. Mathias Arpagaus

Samtidigt på samma ställe tävlades det om Europeiska mästarskapen i cykelorientering i H/D21 klasserna. Trians Ingrid Stengård, som har tagit flera medaljer på olika mästerskapstävlingar under sin karriär, nådde denna gång i damernas klass på en 13:e plats på lång distansen och på en 18:e plats på medeldistansen. Grattis till både Patric och Ingrid.

Kategorier:
Aktuellt Nyheter Resultat