Anmäl dig till Rovaniemi Jukola och Venla stafetterna samt den gemensamma resan senast 31.5.2021

Rovaniemi Jukola 2021 löps 21-22.8.2021 i Rovaniemi. Trian har preliminärt anmält 11 Venla lag och 10 Jukola lag.

Vi hoppas att alla villiga Jukola eller Venla löpare anmäler sig senast 31.5. till Irma samt meddelar en möjlig önskan om sin sträcka. Detta för att kartlägga antalet deltagande löpare och för att vid behov kunna annullera en del av de redan anmälda lagen.     

Gemensam transport till Jukola
Vi strävar utöver det ovan nämnda att ordna en gemensam transport till Rovaniemi.  Även för detta vill vi veta hur många vill samåka från Borgå eller från Sibbo till Rovaniemi

Planen för den gemensamma transporten
Resan till Rovaniemi är lång, nästan 900 km, så vad kunde vara trevligare än att åka den långa vägen tillsammans i trevligt sällskap. I bussen kan du också vila och förbereda dig för tävlingen medan chauffören sköter om körandet.

Målet är att Venla bussen startar mot Rovaniemi på fredag 20.8. eftermiddagen. De som samåker med denna transport övernattar under resan (ännu på odefinierad ort) och är framme på tävlingsplatsen i god tid före Venla stafettens start. Retur transporten startar genast efter Venla stafetten när alla resenärerna har kommit i mål, alltså natten tillbringas i bussen.      

Jukola bussen startar tidigt på lördag morgonen 21.8. mot Rovaniemi och är där i god tid före Jukola stafettens start. Resan tillbaka börjar när alla resenärerna har klarat målgången under söndagen.  

Om antalet deltagare på resan är liten skickar vi endast en buss till Rovaniemi. Denna buss åker med en tidtabell så att Venlorna hinner till sin stafett. Resan tillbaka med denna buss är efter Jukola stafetten.

Priset för samtransporten
Busstransportens preliminära pris är (tur-retur) : 50€/person.
Venla bussens resenärernas övernattning: stället och priset är ännu öppna

Om du vill åka till Jukola med föreningens samtransport vänligen anmäl senast 31.5. ditt behov via formuläret i Nimenhuuto eller flytta dig direkt via linken nedan till det ifrågavarande formuläret

ANMÄLAN TILL SAMSKJUTS HAR STÄNGTS!

Jukolan stafettens 2021 sidor

Kategorier:
Aktuellt Elit Grupper Nyheter Super Tävlingsinfo