Ilmoittaudu Rovaniemen Jukolan ja Venlojen viestin joukkueisiin sekä yhteiskyytiin 31.5. mennessä

Rovaniemen Jukola 2021 juostaan 21.-22.8.2021 Rovaniemellä. Trianilla on alustavasti ilmoitettu 11 Venla joukkuetta ja 10 Jukola joukkuetta.

Toivomme, että kaikki halukkaat Jukolan tai Venlojen viestin juoksijat ilmoittautuvat Irmaan mahdollisen osuustoiveen kera 31.5. mennessä, jotta saadaan kartoitettua lähtevän joukon määrän ja tarvittaessa peruttua osan jo ilmoitetuista joukkueista.

Yhteiskyyti Jukolaan

Lisäksi pyrimme järjestämään yhteiskyydityksen Rovaniemelle ja sitäkin varten haluamme tietää kuinka moni haluaa yhteiskyydillä Porvoosta tai Sipoosta Rovaniemelle.

Kyytisuunnitelma
Matka Rovaniemelle on pitkä, lähes 900 km, joten mikäpä mukavampaa taittaa pitkä matka mukavassa seurassa. Lisäksi bussissa pystyt vähän lepäämään ja valmistautumaan kilpailuun kun kuski hoitaa ajamisen.

Tavoitteena on, että Venla bussi lähtee perjantaina 20.8. iltapäivällä kohti Rovaniemeä. Tällä kyydillä menijät yöpyvät matkan varrella (vielä määrittelemättömässä paikassa) ja ovat perillä kisapaikalla hyvissä ajoin ennen Venlojen viestin starttia. Paluu kyyti lähtee heti Venlojen viestin jälkeen, kun kaikki kyytiläiset ovat saapuneet maaliin, eli yö menee bussissa.

Jukolan bussi lähtee aikaisin lauantai aamuna kohti Rovaniemeä ja on siellä perillä hyvissä ajoin ennen Jukolan viestin lähtöä. Paluumatka alkaa kaikkien kyytiläisten selvittyä maaliin sunnuntain aikana.

Mikäli kyydin tarvitsijoita on vähän, niin lähetämme vain yhden bussin Rovaniemelle, joka lähtee sellaisella aikataululla, että Venlat ehtivät omaan viestiinsä. Paluu tällä bussilla on Jukola viestin jälkeen.

Yhteiskyydin hinta
Bussikyydin alustava hinta (meno-paluu): 50 €/henkilö
Venla bussissa menijöiden majoitus: paikka ja hinta vielä auki.

Mikäli haluat lähteä Jukolaan seuran yhteisbussikyydillä, niin ilmoita kyytitarpeesi Nimenhuudossa olevan lomakkeen kautta 31.5. mennessä tai siirry alla olevan painikkeen kautta suoraan kyseiselle ilmoittatumislomakkeelle.

YHTEISKYYTIIN ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT!

Jukolan viestin 2021 sivut

Kategoriat:
Ajankohtaista Huippu Kilpailutiedot Ryhmät Super Uutiset