Utmana dig själv och dina kompisar i OK Trian Challenge

OK Trian Challenge går ut på att genomföra nio utmaningar under tidsperioden 1-31.3. På bilden nedan kan du se vilka veckoträningar som också ingår i utmaningen. Största delen av träningarna finns i Nimenhuuto. Kom ihåg att också anmäla dig till träningarna i Nimenhuuto.

Vågar du anta utmaningen? Utmana dina kompisar, familjemedlemmar, släktningar, grannar och varför inte din hund och rör på er tillsammans.

Vi följer gärna med föreningskompisarnas genomförande, så dela gärna bilder från utmaningarna i sociala medier och använd hashtagen #oktrianfin och #oktrianchallenge, så vi andra också kan glädjas över era prestationer.

Hur många träningar klarar du av att genomföra under en månad? Är vattnet för kallt, testloppet för långt och skidorna glider inte? Ändra på saken och anta modigt utmaningen!

LYCKA TILL!

Kategorier:
Aktuellt Nyheter