Viikonloppuna kilpailtiin ja järjestettiin kilpailut

Suunnistustäyteinen elokuun viikonloppu tarjosi etenkin nuorille useamman kilpailustartin, kun nuorisoporukka suuntasi viikonlopun viettoon Mikkeliin. Lauantain juostiin Nuorten Jukola Mikkelin raviradan maastoissa, jossa nuorilla oli kolme joukkuetta mukana. Sunnuntaina nuorilla oli vuorossa Kultainen kompassi cupin finaali sekä Inov-8 liigan osakilpailu.

Nuorten Jukolassa nähtiin vauhdikkaassa maastossa ja lämpimässä säässä todella nopeita suunnistussuorituksia nuoriltamme. Kaikki kolme joukkuetta saivat hyväksytyn suorituksen, ykkösen ollessa sijalla 44., kakkosjoukkue sijalla 90. ja kolmosjoukkue sijalla 111.

Sunnuntaipäivään mahtui Inov-8 liigan osakilpailu, Kultainen kompassi cupin finaali sekä aikuisilla viestiliigan osakilpailu Medilaser viesti Anttolassa.

Nuoret tytöt Saana ja Cecilia onnistuivat hienosti Kultaisen kompassi finaalin yhteislähtökisassa, ollen sijoilla 4. ja 6.

Miesten joukkue, Sepe, Topi ja Victor päätyivät viestiliigan kilpailussa sijalle 30.

Cecilia ja Saana onnistuneen Kultainen kompassi suorituksen jälkeen.

Husqvarna kilpailu kokosi reilut 400 kilpailijaa Sipoon Immersbyn vaativaan ja rankkaan maastoon. Helteisessä kelissä miesten sarjan voiton nappasi Helsingin Suunnistajien Veli Kangas ja naisten nopein oli Niina Hulkkonen,

Husqvarna-kilpailun tulokset.

Kategoriat:

Kategorier:
Okategoriserade