SailTrian i Sondby

Torstaina OK Trianin väki kokoontui kilpailemaan kaksiosaiseen suunnistuskisaan Sondbyn Köttbodaan. SailTrian kilpailu on perinteeksi muodostunut koko seuran yhteinen loppukesän tapahtuma, joka järjestetään yleensä venematkan päässä Porvoon saaristossa. Tänä vuonna pysyteltiin kuitenkin automatkan etäisyydellä meren välittömässä läheisyydessä Sondbyssä.

Kilpailu on kaksiosainen, joka alkaa lyhyellä prologilla, Finaaliin lähdetään takaa-ajon siten että prologin voittaja lähtee ensimmäisenä ja muut perässä sen verran kun on prologissa hävinnyt. Ensimmäinen maalissa on voittaja. 

Tänä vuonna A-radan voitto meni Petterille ja naisten sarjan nopein ja tarkin oli Saana. B-radalla oli tiukkaa sekuntitaistelua Fridan, Linuksen ja Timin välillä. Voitto meni lopulta Linukselle.

Kilpailun jälkeen uitiin, grillattiin ja pelattiin jälkipeliä.
Tänä vuonna järjestelyistä vastasi Sepe ja Otto.

Resultat:
 Slutresultat
 Mellantider Final
– Mellantider Prolog

Halikko 2019-10-29
Petteri, årets vinnare i SailTrian. (Foto: Halikko-viesti / Pekka Vuorinen)

Kategorier:
Aktuellt Elit Fart Grupper Resultat Super Tävling