Rör på påkarna självbetjänings- orientering

På denna sida hittar du information om Rör på påkarna självbetjäningsorientering, som arrangeras av Akilles OK, OK Orient och Sibbo Vargarna

För att Borgånejdens motionsorienteringstillfällen och Keski-Uusimaa rastit är inhiberade i alla fall till slutet av maj p.g.a. coronaviruset, så erbjuder vi er Rör på påkarna självbetjäningsorientering enligt nedanstående kalender.

Vi återkommer till normal motionsorientering genast corona virus situationen är över. Även Porvoon Urheilijat och Askolan Urheilijat erbjuder för sin del självbetjäningsorientering enligt motionsorienteringskalendern. AskU:s tillfällen hittar ni i Rastilippu.fi -tjänsten och PU:s tillfällen hittar ni på deras hemsidor: https://porvoonurheilijat.fi/suunnistus/ .

Orientering och motionering i skogen är tryggt och det kan man göra lätt på egen hand. Vi vill erbjuda alla en chans att ta se ut i skogen ensam, med en kompis eller med familjen.

Uppfriskande stunder i skogen!

Borgå regionens Rör på påkarna självbetjäningsorientering:

I Borgå regionens Rör på påkarna självbetjäningsorientering har vi att erbjuda 6 olika banalternativ. Du kan välja mellan följande banor som passar dig bäst:

 • A. ca 6 km
 • B. ca 4,5 km
 • C. ca 3 km 
 • D. ca 2,5 km
 • E. ca 1,5 km
 • F. alla kontroller karta

Kontrollerna är i skogen från måndag till där på följande söndag.
Anmälning: rastilippu.fi
Deltagaravgift: vuxna 7 € och 3 € barn under 16 år
OK Trians juniorer (under 18 år) gratis i AOK:s, OK Orients och SV:s arrangemang.

Instruktioner – Borgå Rör på påkarna självbetjäningsorientering:

 • Registrera dig eller logga in i Rastilippu.fi -tjänsten på internet och anmäl dig till självbetjäningsorienteringstillfället ( www.rastilippu.fi ).
 • Betala 7 € / 3 € deltagaravgift. Efter betalningen får du kartans uppladdningslänk. Printa ut kartan eller sök kartan från angivna VBO anstalt.
 • Ta dig ut i skogen
 • KOM IHÅG att kontrollerna är på plats fr.om. den måndag evanemanget startar till följande söndag.

Sibbo Rör på påkarna självbetjäningsorientering:

I Sibbo arrangeras självbetjäningsorientering efter normala motionstillfället. Kontrollerna är i terrängen en vecka efter motionstillfället. Du kan välja mellan följande banor som passar dig bäst:

 • 7 km
 • 5 km
 • 3 km
 • 3km helppo
 • 1,5 km

Kontrollerna är i skogen ca. en vecka fr.om. evenemangsdagen.
Anmälning: rastilippu.fi
Deltagaravgift: 8 € vuxna och 4 € barn under 18 år.
Medlemmarna i IF Sibbo Vargarna och alla OK Trians juniorer får gratis delta i de självbetjäningsorienteringar som Sibbo Vargarna arrangerar.

Instruktioner – Sibbo Rör på påkarna självbetjäningsorienteringen:

 1. Registrera dig eller logga in i Rastilippu.fi -tjänsten på internet och anmäl dig till självbetjäningsorienteringstillfället ( www.rastilippu.fi ). Samtidigt kan du betala avgiften.
 2. Alternativt kan du betala avgiften direkt på SV:s orienteringssektionens bankkonto: FI3340557050006908 / På meddelanderutan skriv: motionsorientering xx.xx.2020 (tillfällets datum)
 3. Sök kartan från angivna VBO anstalt. Ta med kvittot på betalningen.
 4. Ta riktningen mot skogen på en sådan tidpunkt som passar dig bäst! Tillfällen har ingen tidtagning. På kontrollerna finns endast skärmar och kodlappar. Ha så trevligt ute i skogen!

Kartans avhämtningsplatser

Om du inte har möjlighet att själv printa ut kartan, så kan du alternativt söka kartan från nedanstående VBO anstalt. Visa kvittot på utförda betalningen, så får du din karta och kontrollbeskrivningarna.

S-Market Näsi (infopunkten), Borgå regionens kartor
– S-Market Nickby
(kassa 2), SV:s Sibbo regionens kartor
S-Market Söderkulla (kassa 2), SV:s Sibbo regionens kartor
– Sale Askola
, här kan du söka AskU:s självbetjäningsorienterings kartor

Självbetjäningsorienteringskalender -Borgå 2021

Programmet publiceras senare här. SjälvbetjäningstIllfällen hittar ni också i Rastilippu .

Självbetjäningsorienteringskalender -Sibbo 2021

Programmet publiceras senare här. SjälvbetjäningstIllfällen hittar ni också i Rastilippu .

Vi måste komma ihåg att agera ansvarsfullt: vi sportar inte om vi är sjuka, utan vi stannar hemma, vi tar i beaktande personer som är i riskgrupper, kommer ihåg att tvätta händerna och hostar på ett rätt sätt. Dessa kontroller är för träning ensam eller med familjen, inga större grupper får samlas ihop för att träna tillsammans.