Frida cykelorienterade EM-medalj i stafetten

Pyöräsuunnistuksen Euroopanmestaruuskilpailuissa 30.5.-2.6.2024 Puolassa Suomen joukkueessa näkyi myös Trianin värejä, kun tyttöjen 17-v sarjassa ensikertalaisena joukkueessa mukana oli Frida Koskinen sekä naisten sarjassa kokenut Ingrid Stengård. Neljän kisapäivän aikana ohjelmassa oli neljä eri kilpailumatkaa. Ensimmäisenä kisapäivänä miteltiin paremmuudesta sprintin merkeissä, jonka jälkeen oli pitkän- ja keskimatkan vuoro. Viimeisenä kisapäivänä oli viestien vuoro. EM-kisat tuottivat Suomen joukkueelle paljon eri värisiä mitaleja, mutta Trianilaisia lämmittää kovasti Fridan pronssimitali D17-tyttöjen viestissä. yhdessä Liida Lahden ja Emma Langin kanssa.

Fridan ja Ingridin sijoitukset kisoissa eri matkalla alla. Viralliset tulokset löytyvät täältä.