Fridalle pyöräsuunnistuksen EM-viesti mitali

Pyöräsuunnistuksen Euroopanmestaruuskilpailuissa 30.5.-2.6.2024 Puolassa Suomen joukkueessa näkyi myös Trianin värejä, kun tyttöjen 17-v sarjassa ensikertalaisena joukkueessa mukana oli Frida Koskinen sekä naisten sarjassa kokenut Ingrid Stengård. Neljän kisapäivän aikana ohjelmassa oli neljä eri kilpailumatkaa. Ensimmäisenä kisapäivänä miteltiin paremmuudesta sprintin merkeissä, jonka jälkeen oli pitkän- ja keskimatkan vuoro. Viimeisenä kisapäivänä oli viestien vuoro. EM-kisat tuottivat Suomen joukkueelle paljon eri värisiä mitaleja, mutta Trianilaisia lämmittää kovasti Fridan pronssimitali D17-tyttöjen viestissä. yhdessä Liida Lahden ja Emma Langin kanssa.

Fridan ja Ingridin sijoitukset kisoissa eri matkalla alla. Viralliset tulokset löytyvät täältä.

Fridan sijoitukset EM-kilpailuissa:
D17 sprintti, 16. sija.
D17 pitkämatka 10. sija.
D17 keskimatka 6. sija.
Viesti Fin 1 (Frida Koskinen, Liida Lahti ja Emma Lang) 3. sija.

Ingridin sijoitukset EM-kilpailuissa:
Naiset sprintti, 34. sija.
Naiset pitkämatka 9. sija.
Naiset keskimatka 8. sija.
Sekaviesti Fin 3 (Ingrid Stengård, Tomi Nykanen ja Kare Kaskinen) 9. sija.

Kategoriat:
Ajankohtaista Tulokset Uutiset