OK Trian har beviljats stjärnmärket för barn och ungdomsverksamheten

Maanantaina pieni porukka seuran väkeä istui alas suunnistusliiton auditoijien Suvi Pelkosen ja Teija Sahlströmin kanssa ja kävivät läpi seuran toimintaa ja sitä täytämmekö edelleen tähtiseura laatukriteerit. Pohjana tälle keskustelulle oli aiemmin tehty itsearviointi. Tämän itsearvioinnin ja auditointitilaisuuden tuloksena saamme edelleen jatkaa lasten ja nuorten tähtiseurana seuraavat kolme vuotta. Kolmen vuoden päästä arvioidaan taas uudelleen arviointi täytämmekö edelleen laatuvaatimukset.

Tähtiseura statuksesta tunnuksena on tähtimerkki, joka näkyy myös sivuillamme. Tähtimerkki tunnus on osoitus ja lupaus laadusta seuran nykyisille ja uusille jäsenille, heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

Lasten ja nuorten Tähtiseuraksi voi päästä seura, joka täyttää Tähtiseura-ohjelman kaikille osa-alueille yhteiset laatutekijät sekä lasten ja nuorten urheilun laatutekijät. Laatutekijät on määritelty yhteistyössä Olympiakomitean ja lajiliittojen kanssa.

Ensimmäisen kerran seura sai Tähtiseura statuksen vuonna 2018 ja se on uusittu vuonna 2021 ja nyt 2024.

”Lasten ja nuorten Tähtiseurat ovat seuroja, joiden toiminnassa näkyy ilo ja innostus. Seurassa edistetään lasten ja nuorten kasvua, monipuolisia liikuntaitoja ja urheilullisia elämäntapoja. Seuran kaikilla lapsilla ja nuorilla on yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua toimintaan kilpaillen tai harrastaen. Lisäksi Tähtiseurassa on hyvin toimiva hallinto ja seuran johtaminen tukee toimintaa. Seuran viestintä on esimerkillistä ja seuran ihmisistä ja toimijoista pidetään huolta. ” ( Lainaus: https://www.suunnistusliitto.fi/seurat/tahtiseura-ohjelma/lapset-ja-nuoret/ )

Läs mera om Tähtiseura och stjärnmärket

På bilden från vänster: Suvi Reiman, Suvi Pelkonen, Milla Laurila, Rita Wickholm, Magnus Engblom, Heidi Liljeström och Jussi Aumo

Kategorier:
Aktuellt Grupper Nyheter